Deci...am 13 ani si nu am prietena dar eu ar proceda asa:
ne hotaram odata sa o prezint parintilor.
intru in casa cu ea si le zic in fata:"mama, tata, ea e prietena mea"
parintii ar sta putin pe ganduri si apoi ar incepe o discutie de genu:"aahh deci e o fata, tu esti aceea? cum te cheama? zi ceva despre tine.etc.etc.
pana la urma termini discutia si te duci in camera ta sau afara...(vezi tu). apoi ii zici o mica gluma(presupun) de genul:"wow ce entuziasmati erau...cum e?"
si apoi te descurci tu
inca ceva important, da-mi add alexro2005 si sa imi spui si mie cum ti-ai facut rost de o prietena
bafta
Buna. Pai. ar trebui sa le spui nu stiu simplu si frumos. Ca iubesti o fata si este prietena ta. Nu stiu. sa le-o prezinti. sa o cunoasca si ei... Incearca sa le spui inainte despre existenta ei si dupa aceea daca vrei poti sa o aduci si acasa sa o cunoasca...
Normal e sa le zici, ca nu ai nimic de pierdut. Daca iti e rusine urci si tu odata cu ea la tine in casa si gata, restul vine de la sine
Pai trebuie sa vorbesti cu prietena ta sa vezi daca si ea este de acord sa-ti cunoasca parintii dupa aceea e simplua, te duci cu ea la ai tai
Buna!
Lupta si dezvaluie adevarul, nu vad de ce (?)atata teama (!)de a-ti impartasi "fata" de parinti, ca ai avea niste sentimentele pentru. o "fata"(?)!,,,(prin absurd)numai in cazul celor imaturi de 9-14 ani (cu aproximatie)stiu ca, e firesc sa li se interzica,,, deoarece au alte preocupari, precum scoala, etc., atunci- da - nu poti iubi si le dau dreptate la parinti- c-a inca nu stii ce e iubirea, in sensul ca inca nu esti suficient de copt la minte,,, cu timpul le vei intelege si-nvata pe toate,,, de'asemenea ca toti ceilalti; dar cum am mai zis - in timp -si anume, maturizându-te!
Pana atunci, pune mana frumos si invata c-a viata nu te uita,,, are grija si de tine - iti va oferi si iubire, si-o vocatie buna(job)- dar toate astea la timpul si momentul potrivit!
P. S "Cu rabdarea treci marea"!
Bye, Jessy
Doamna @ardnaxur1961 stie cel mai bine te asigur
si pe mine m-a ajutat dansa.si ii multumesc enoorm de muult
Deya
Consider ca este normal sa le spui parintilor daca ai o prietena, sa fii sigur ca iti vor da cele mai bune sfaturi si te vor ajuta sa ai bani mai multi in buzunar pentru a te discurca in noua situatie.