anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problea... i-am prezentat mamei iubitul, si nu e de acord cu relatia me acu el.pentru ca a fost insurat si ca e mai mare decat mine. a zis ca daca o sa mai umblu cu el o sa ma dea afara din casa si o sa uite ca are un copil. diferenta dintre mine si el e de 16 ani ...bani nu are sa nu va ganditi ca stau el pentru bani.va rog spuneti-mi si mie cum as putea sa o conving pe mama sa ma lase cu el.

20 răspunsuri:
| RELIABLE a răspuns:

Pai fii autoritara zii asa: Mama! nu judeca o carte dupa coperti!, dragostenu are virsta, ce se aseamna se aduna.

| y7y7y7 a răspuns (pentru RELIABLE):

I-am zis ia spune ca vrea pentru mine unu tanar dar i-am zis ca ce o face sa creada daca voi sta cu un baiat tanar voi fi fericita nu o sa il iubesc doar ca are ani mai putini nu ma intelege deloc multumesc pentru raspuns:*

| SimonaAdina a răspuns:

Daca te iubeste te ia la el acasa.Dar tu cati ani ai daca nu te superi?

| y7y7y7 a răspuns (pentru SimonaAdina):

Da ai dreptate.:straight face eu am 19 ani si el 35 multumesc ca mi-ai raspuns

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru y7y7y7):

Gandeste-te unde o sa fiti voi peste inca 20 de aniwinking si ai sa afli singura raspunsu happy

| clauditzaella a răspuns (pentru Ucigasuldeprostie):

Un raspuns direct si bun.Bravo tie de rasp imi place

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru clauditzaella):

Pai am intalnit astfer de cazuri si am fost intr-o situatie similara, ea 28 eu 20... Dupa ceva timp de gandire era clar ca nu aveam cum sa ajungem undeva.

| y7y7y7 a răspuns:

Eu am 19 ani si el 35straight facesunt cu el de cand aveam 16 ani, va multumesc din suflet k mi-ati raspun :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Clauditzaella ti-a spus numai prostii! pe bune! fi atenta:in primul rand nu vad unde scrie ca barbatul e intotdeauna de vina cand se incheie o casnicie? sa ne imaginam asa:tipa se indragosteste de un altul(amic,coleg,sef,capitanul navei pe care e insotitoare de bord, patronul pentru care lucreaza ea in Italia, batranul de 60 de ani pe care-l ingrijeste in Spania si care i-a promis ca-i lasa casa),descopera intr-o zi ca e atrasa mai mult de femei,afla ca nu poate avea copii si relatia se strica,este atrasa de viata monahala,si chiar se hotaraste sa mearga intr-o manastire; si lista poate continua; nu neaparat un barbat divortat este un barbat rau!(adica: a baut,era violent,mergea in cazinouri si la "saloane de masaj",isi injura soacra si dispretuia familia sotiei,etc,etc.); astea sunt tampenii! in alta ordine de idei e foarte posibil ca el sa fi invatat din greselile pe care le-a facut in trecut, iar asta ar insemna-pe intelesul clauditzei-ca acum e un tip "ok"; iar aia cu "gaseste-ti un tip de varsta ta" e perla TPU! nu spun acum de ce; lasam pe data viitoare! raspunsul meu e urmatorul:esti majora si faci cum vrei tu; daca e sa gresesti, n-are nimic! o treci la capitolul relatii esuate; iar daca e sa cunosti altul-de 40- si gresesti si cu el iarasi nu "are conteaza"; asa te maturizezi, devii o femeie puternica, si intr-un final o sa-ti iasa si cartea castigatoare! poate mai vorbim! a! si sa nu-i dai funda clauditzei pentru. ca nu merita!

| y7y7y7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta ma gandeam ca fie ce o fi eu le fac eu le trag doar ca nu vreau sa o supar pe mama dar daca ia nu ma intelege atunci cine.straight face si nu.nu e genu care bea nu injura nu fumeaza nu face nimic de genu e respectuoshappy nu vreau sa renunt la relatia mea cu el chiar daca e mai mare pentru ca ma face fericita ma face sa ma simt de parca as fi singura femeie pe pamant. multumesc pentru sfaturihappy:*

| clauditzaella a răspuns (pentru anonim_4396):

Paul3773...nu am zis ca intenti acele cuvinte nu stim nici unu caracterul barbatului decat y7y7y7 asa ca nu stiu ce azi k mine fiecare poate da sfaturi in felu lui prin lucrurile care le-a trait si poate nu vrea k alta fata sa traca prin ce a trecut cealalta.suntem fete ne intelegem mai bine intre noi si uh esti baiat e ceva logic sa ii iei apararea ai vb de parca il cunosti. fFiceare cu parerile lui si stai linistit k nu am intart pe TPU pentru fundinte am intrat poate ca la randu meu am nevoie de sfaturi si iau in considerare toate sfaturile nu numai pe ale unora.Si da ai dreptate k e majora si face ce vrea ea doar a cerut un sfat nu neaparat k ne asculta sau k face ce zicem noi.Si daca unele fete u suferit dupa ce u fost majore de ce sa sufere si ea? Acum scuze da asta e parerea mea.Imi cer scuze y7y7y7 pentru sfatul meu prost.O zi buna la toti

| anonim_4396 explică (pentru clauditzaella):

Iar spui prostii! eu nu vb de parcă l-aș cunoaște și nici nu-i iau apărarea pentru ca e *logic*. zici că nu-i știm nici unul din noi doi caracterul! uita-te pe raspunsul tău de mai sus!*nu e de tine*. ăsta numești tu *sfat*? sau *ai sa vezi cu timpul ca au avut dreptate*! în fine, sper ca ea sa te scuze pentru sfatul prost...

Paul fiecare da sfaturi din ceea ce trecut fiecare... poate nici un sfat nu e asa bun.Aici nu ne cunoastem fiecare dam sfaturi cum gandim.Pana mea asta e gandirea mea. Daca gresim toti? in fine nu o sa ma mai bag.Scuze

| anonim_4396 explică (pentru clauditzaella):

Nu trebuie sa-ti ceri scuze, pentru că nu ai de ce! doar discutam.să înțeleg că ai trecut printr-o experiență cu un bărbat care era mult mai în varstă decât tine? dacă vrei sa-mi raspunzi la intrebarea asta e ok, daca nu-nu.dar ca să te lamuresc ce a fost aiurea in raspunsul tau iți spun astfel - sa presupunem ca eu am o prietena care e studenta intr-un alt oraș si ea dupa o vreme mă inșeala.ar fi corect ca eu sa raspund aici unui tip care spune că are ceva indoieli in privința iubitei lui-studenta și ea- că trebuie s-o lase pentru că sigur i-a pus coarne,si că o relație cu o fata care e la o facultate în alt oraș e compromisă din start, bla-bla-bla? s-ar numi sfat? poate fata e de nota 10, și doar are el tendința sa exagereze un pic.am incercat sa-ti explic -din nou- pe ințelesul tau. poate mai vorbim.

Hei sall nu am av o relatie k un barbat de varsta mare dar am fost foarte dezamagit in dragoste pana acum 1 an si 1 luna...asa si faza k relatia la distanta eu eram in Romania mai aveam un an de scoala si prietenu meu era in Italia si uite k a rezistat relatie au fost si la noi,, prietenii,, care se bagau in relatia noastra si am trecut prrin toate si uite suntem impreuna am terminat scoala si am venit la el in Italia. Faza era innate sa-l cunoasc pe actualu am mai stat k un baiat 4 ani si in ultimu moment am aflat de cate ori m-a inselat statea k mine de 4 ani mai avea o rel de inca 2 ani k o alta tipa culmea prietena k mine si k inca o fata de 8 luni aceea nu ne cunoastea.si de aia am zis.Deoarece parintii mei mi-au zis ca nu e de mine si nu i-am ascultat.si de aia am zis eu acum sunt foarte fericita k prietenu meu si am trecut printre atatea si am av de castigat pentru ca acum ai mei sunt de akord k el si nu au nimic impotriva k m-am mutat k el in alta tara.Dar bine el e de la mine din comuna.SI inca ceva eu una nu sunt de akord k relatiile acestea cu varstele pana mea mi se pare aiurea ea e tanara el batran si dupa un timp ea sigur se satura de el parerea mea

| BlancaFantasma a răspuns:

Ti-ai distrus copilaria umbland cu asta.tu la 16 ani aveai in cap barbati(in loc de baieti) de 32 de ani? bine face mama ta k nu te lasa ala isi bate joc de tine.a mai fost si insurat pe deasupra.ia gandeste`te ce faci cand o sa ai 30 de ani si el 46. tu vrei sa iesi in oras ca doar esti tanara el vrea sa doarma ca se apropie de 50 de anistraight face ca sa nu mai vorbim ca o sa vrea si copii in curand.

| clauditzaella a răspuns:

Buna am trecut si eu prin perioada asta.Cred ca parinti tai au dreptate.Parerea mea ca niciun parinte nu vrea raul proprilui copil.Ai sa vezi cu timpu ca au avut dreptate.Nu e de tine.Mai ales ca a fost insurat de ce s-a desprtit? Gaseste-ti unul de varsta ta. Spune-i mamai tale sa te lase sa umbli un timp cu el sa vezi daca e de tine sau nu apoi o sa iti dai si tu seama daca e de tine.Parerea mea ca cei mai invarsta sunt mai inchisi o sa renunti k timpu la prietenii pentru el o sa renunti la iesirile cu fetele la cumparaturi o sa depinzi mai mult de el.Asa ca gandeste-te bine ceea ce vrei sa faci cu viata ta.Asta depinde de tine nu de mama sau tatal tau k poti face ceea ce vrei si fara acordul lor numai sa iei decizile corecte iti urez bafta

| y7y7y7 a răspuns (pentru clauditzaella):

Multumesc din suflet k mi-ai rasp :* ai dreptate eu nu am prieteni nu mai am nimic decat pe el. acum ca nici cu mama nu mai vb decat la telefon ca ia nu mai sta cu mine acasa sad

| pgeorgiyL a răspuns:

Ii trebuie timp... in primul rand nu il cunoaste si nu ii cunoaset intentiile fata de tine,de aceea ii este frica mamei tale,ca sa nu iti faca tie rau,banuiesc,toate mamele ne vor binele. am avut o situatie asemanatoare,ca nu imi accepta prietenul, dar nu am luat-o in seama o perioada si am incercat sa vorbesc depre el, l-am prezentat si cu timpul l-a acceptat. depinde si de caracterul ei, orice ar fi va ramane mama ta. incearca sa vorbesti calm cu ea si sune-i ca sa ii dea o sansa la il cunoasca...

| y7y7y7 a răspuns (pentru pgeorgiyL):

Ai avut noroc ca la tine s-a rezolvat ma bucur pentru tinehappy...pana acum niciodata nu a interesato pe mama de mine, ce fac, unde sunt sau, cu cine.i-am zis ca o singura data am si eu nevoie sa ma inteleaga sa nu ma condamne, si ia nu vrea sa fie langa mine el a zis sa plecam in franta sa ne mutam acolo dar eu nu pot pleca sa o las in urma pe mama chiar daca nu am avut cu ia o relatie buna niciodatasad multumesc ca mi-ai raspuns:*