| ea_6589 a întrebat:

Am si eu o problema! Acum cativa ani am avut o prietena buna insa din cauza unei certuri mari intre, o alta fata si ea, in care cealalta fata avea dreptate mi-am dat seama ca e o mincinoasa si cea mai buna prietena a mea e fata cu care s-a certat! Dupa o vara intreaga ne-am impacat toate 3 si am inceput sa iesim impreuna insa Hipy cum o numin noi pe cea cu care ne-am certat e o ciudata si mereu o critica pe prietena mea cea mai buna si pe langa mine se da bine. Acum o saptamana prietena mea cea mai buna mi-a dat un link cu o poza cu ea de pe net. Eu am uitata de link. iar apoi prietena mea i-a zis unei colege de-ale ei de poza si s-a bagat hipy si a zis ca a vazut poza ca i-am aratat-o eu insa eu nu i-am aratat-o nimanui si sunt sigura ca minte! Insa prietena mea se vede ca nu e desi zice ca ma crede!
Acum eu si Prietena mea vrem sa o punem pe hipy fata in fata cu mine si sa aducem discutia de poza sa vedem daca minte iar! Sunt 50% sg ca va minti si 50% ca se va preface ca nu stie nimic insa daca o tine pe a ei si cea mai buna prietena a mea nu ma crede eu ce ar trebui sa fac?

:-s pls dau funda celui mai bun sfat! Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun ca e foarte incurcata problema!

Răspuns Câştigător
| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*
Eu iti recomand sa nu mai umblatsi cu fata aia daca e asa mincinoasa.
Pur si simplu ingnor'o.winking
Sau vorbeste pe mess cu ea.si fa-o sa zica de ce a mintit in leg cu poza.si dupa dai arhiva prietenei tale ca sa te creadahappy
Daca sunteti prietence asa bune nu lasati o mincinoasa sa se bage intre voi.

Deci sfatul meu este sa nu mai fiti prietene cu fata accea pur si simplu ingnorati'ohappy

bafta; x
te pup:*

0 răspunsuri: