| MIM a întrebat:

Am si eu o problema, adica nu chiar eu, ci o prietena...are 17 ani si se culca cu unu de 16 care se foloseste de ea. Ea spune ca o iubeste si ea tine la el foarte mult insa pe el in cunosc de mult se foloseste de fete vrea doar sex. Ea era o fata buna invata bine insa de cand e cu el a inceput sa fumeze, sa bea, sa se drogheze, fuge de acasa iar acel baiat profita de ea mereu si ii cere sa se culce cu el iar ea accepta de teama sa nu se desparta da ea.raspuns urgent.Imi pare rau pentru easad [Fundita]

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Ar trebui totusi sa vorbesti cu matusa ei.Nu cred ca nu o intreseaza.Consumul de droguri mi se pare cel mai groaznic si trebuie actionat rapid. Faptul ca parintii nu au fost langa i-au afectat definitiv si irevocabil caracterul dar asta nu este o scuza pentru a-si batea joc de ea in halul ala.Are nevoie sa vorbeasca cu un psiholog urgent respectiv sa se duca la recomandare intr-o clinica de dezintoxicare

4 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Si mie imi pare rau pentru ea. dar singura care poate face ceva este doar ea.
Tu ca o prietena buna...intalniti-va la un suc.sau ca fetele si discutati.si nu ii spui ce stii despre el.
O intrebi daca chiar crede ca face bine ce face...si daca ea spune ca da.incearca cat de mult poti sa o faci sa inteleaga ca nu este bine ce face.si daca nu vrea si nu vrea las-o in pace.
Mai devreme sau mai tarziu isi va da seama de ce greseala a facut si ii va parea rau
Ar trebui dusa la o emisiune gen''Comanda la mine''tonguesa o calmeze niste parinti adevarati.ca banuiesc ca daca primea cum trebuie educatie nu ajungea in halul asta

| MIM explică:

Ea de felul ei e mai linistita.nu e cazul pentru emisiuni sau chestii din astea.doar ca face chestia asta ca sa fie si ea mai placuta de ceilalti.am incercat de nenumarate ori sa ii explic. odata m-am si certat cu ea pe tema asta, dar cum nu ne mai intelegem ca inainte din cauza LUI...
Parintii ei au plecat din tara acum 4 ani si ea sta la o matusa care nu prea o intereseaza de educatia ei, a vazut'o ca a ajuns asa cum este si a renuntat sa ii mai explice de ce nu e bine:-

| ladybug23 a răspuns:

Ce prietena mai ai si tubatting eyelashes laughingrolling on the floor

| MIM explică:

Ladybug eu vorbesc foarte serioswinking
Daca ai chef de glume gandeste'te de doua oritongue