Ar trebui totusi sa vorbesti cu matusa ei.Nu cred ca nu o intreseaza.Consumul de droguri mi se pare cel mai groaznic si trebuie actionat rapid. Faptul ca parintii nu au fost langa i-au afectat definitiv si irevocabil caracterul dar asta nu este o scuza pentru a-si batea joc de ea in halul ala.Are nevoie sa vorbeasca cu un psiholog urgent respectiv sa se duca la recomandare intr-o clinica de dezintoxicare
Si mie imi pare rau pentru ea. dar singura care poate face ceva este doar ea.
Tu ca o prietena buna...intalniti-va la un suc.sau ca fetele si discutati.si nu ii spui ce stii despre el.
O intrebi daca chiar crede ca face bine ce face...si daca ea spune ca da.incearca cat de mult poti sa o faci sa inteleaga ca nu este bine ce face.si daca nu vrea si nu vrea las-o in pace.
Mai devreme sau mai tarziu isi va da seama de ce greseala a facut si ii va parea rau
Ar trebui dusa la o emisiune gen''Comanda la mine''sa o calmeze niste parinti adevarati.ca banuiesc ca daca primea cum trebuie educatie nu ajungea in halul asta
Ea de felul ei e mai linistita.nu e cazul pentru emisiuni sau chestii din astea.doar ca face chestia asta ca sa fie si ea mai placuta de ceilalti.am incercat de nenumarate ori sa ii explic. odata m-am si certat cu ea pe tema asta, dar cum nu ne mai intelegem ca inainte din cauza LUI...
Parintii ei au plecat din tara acum 4 ani si ea sta la o matusa care nu prea o intereseaza de educatia ei, a vazut'o ca a ajuns asa cum este si a renuntat sa ii mai explice de ce nu e bine:-