Pai nu esti grasa deloc.Mergi cu parintii tai la un medic nutritionist ca sa il convinga el pe parintii tai ca ai greutatea buna.
Explicale destul de clar ca atata timp cat tu te simti bine in pielea ta nu ar trebui sa fie treaba lor ca tu esti grasa. Sincer esti prima persoana pe care "o aud" ca spune ca parintii o definesc ca fiind grasa. Aici ei fac o mare greseala pentru ca prin spusele lor te fac si pe tine sa te simti prost. Daca tu te simti bine asa cum esti ramai asa o schimbare in viata ta o faci numai daca tu nu esti de acord cu ea nu daca iti impune sau iti spune cineva anume.
Dar de ce sa ii faci sa nu iti mai spuna asta? E parerea lor, vrei sa le iei dreptul la libera opinie? haha buna asta. Treaba e ca ei pot sa spuna ce vor, pe tine nu trebuie sa te afecteze nimic, nu conteaza decat ce simti tu. Nu conteaza parerea altora
Buna...nu stiu de ce parintii tai te descurajeaza astfel... dupa cum spui tu nu esti grasa nici slaba esti o persoana normala asa cum ar trebuie sa fie fiecare dintre noi..am avut o perioada acum cativa ani cand ma ingrasasem si mama mi-a spus a fost cea care a observat acest lucru si m-a ambitionat sa reusesc sa dau jos kg in plus; de asemenea si eu aveam impresia ca sunt grasa insa eram doar normala aratam bine si ai mei mi.o spuneau; poate mama ta doreste sa ai o cariera in modeling si pentru o astfel de cariera trebuie sa fie foarte slaba(dupa mine modele sunt mult prea exagerat de slabe si vorbim de modele modele nu orice fata care nu are burtica)cat despre tatal tau. tatii uneori sunt mai posesivi si vor sa isi protejeze fetele de baietii mai ales ca majoritatea din ziua de azi sunt nesimtiti si insensibili; mai bine vorbeste cu ai tai si spune-le ce simti poate ei chiar nu isi dau seama ca atitudinea lor te raneste
Nu ești grasă. Părinții tăi ori au băut și văd dublu, ori vor să te tachineze. Nu înțeleg de ce se leagă de asta, în loc să te încurajeze. Atâta timp cât tu te simți bine în pielea ta, restul sunt doar vorbe. Nu trebuie să iei motamo întotdeauna ce spun părinții. Ține cont de părerea ta și nu pune la suflet ce spun ei. Baftă!