Incearca ca atunci cand el vobeste cu anumiti colegi de-ai tai sa mergi langa ei si sa ii intrebi cine stiu eu ce. Daca este atent la ce spui ramai prin zona si mai povesteste sau macar uitat-te la el cand spune ceva sa pari interesata.cum ziceai..Are prietena..acuma ca vorbesti cu el cateva propozitii nu faci rau nimanui (dar numai atat) si daca va fi interesat de tine va da semne.repet,sa nu dai semne gresite, lasa-l pe el sa calce stramb daca e pana acolo fiindca el e cel care are iubita, e viata lui si deciziile lui.bafta!
Tie ti-ar place ca cineva sa se bage peste relatia ta? Nu uita ca exista o karma sau ce o mai fi si aia, dar te asigur ca functioneaza.
Karma?
Dap si serios ca merge . Nu ai auzit de ea?
Nu.Ce-i aia?
Noțiune care desemnează o lege universală în virtutea căreia soarta oamenilor ar fi determinată de acțiunile lor din încarnările anterioare; fatalitate, destin.----- e din dex, dar mai pe scurt : Daca faci ceva rau ti se intoarce.
Parerea mea este ca nu ar trebui sa intervi in relatia lor; ti-ai putea face multi dusmani din pricina asta (prietenii iubiei) si plus de asta nu e frumos. Cred ca daca i-ar placea de tine sau ceva, s-ar baga in seama sau ar vorbi cu tine.
Ce te face sa crezi ca dupa ce o sa fiti impreuna peste putin timp nu o sa fi data la o parte pentru ca i s-a pus pata pe alta.