Du-te la medicul de familie pentru niste analize. Regimul pe care l-ai tinut s-ar putea sa-ti fi dat o anemie care trebuie tratata repede.
Pai e cam rau ca nu prea mananci, dar in fine. In legatura cu faptul ca esti palida... da-ti niste palme dn cand in cand peste obraji. Poate daca mananci niste fructe si dulciuri iti trece.
Nu e din cauza ca nu ai mancat atunci.
pur si simplu asa esti
At cand ai vazut negru si ai cazut ai lesinat adica ti'ai pierdut cunostinta pentru cateva clipe.
SI eu sunt foarte alba la fata.
Acum 3 ani mama se ingrorase odata k eram prea prea alba De parca eram moarta. si ma mai daedeam si cu un fond deschis.
vara asta am stat un pic cu fata la soare si acum arat asa cum aratam cand aveam 3 ani l ten
E perfect
bafta.
Baaaiii.esti baiat? pune mana si mananca bine si bea vin rosu de la cioata. daca nu ai vino la mine. ca in doua saptamani te fac la fata rosu si proaspat de parca te-a batut crivatul siberiei.si gratar in sange frate. o sati povestesc eu ceva cu nemancatul asta, de razi pe burta.radeau si curcile de mine.si eu tot asa era sa ma duc jos.in fata spitalului.asa ca insuratoarea devreme si mancatul de dimineata.asa spunea bunicul meu.si-a trait 93 de ani.
Gaara5846 întreabă: