mumoasa
| mumoasa a întrebat:

Am si eu o problema.Am fost acum 2 zile la plaja si am stat cam mult si m-am inrosit rau de tot la fata. Ce trebuie sa fac sa scap de roseata asta din obrazi?

Răspuns Câştigător
| vladimir23 a răspuns:

Te-ai inrosit numai la fata? daca te-ai inrosit si pe corp eu stiu ca e bine sa te dai cu iaurt dupa ce te bronzezi aici nu ai ce face pentru ca asa e pielea ta mai sensibila si cred ca esti bloda deoarece celor blonzi li se intampla asa, prima data se inrosesc apoi se prinde bronzul.

25 răspunsuri:
| Bianca26bb a răspuns:

Apeleaza la un medic, ca mi-e sa nu gresesc. Cred ca viti va recomanda crema hidratanta big grintongueblushing... SCZ happy

| fabiola a răspuns:

Daca suporti aplica un balsam de galbenele si propolis (dupa o reteta de Maria Treben)! Se gaseste la farmaciile cu produse naturiste.

| sabina a răspuns:

Ar fi trebuit sa apelezi in primele 24 de ore la o aspirina sau ibuprofen, pentru ca ar fi redus inflamatiile, adica ar fi calmat roseata si iritatiile.
Ia'ti o crema hidratanta care contine ingrediente anti-inflamatoare ca aloe vera sau soia, si aplica cat mai des.
Foloseste protectie solara.
Si dupa ce pielea arsa s-a vindecat exfoliaza zona cu un produs pe baza de acid alfa-hidroxid, timp de o luna, de 2 ori pe saptamana, acest proces va stimula cresterea de noi celule sanatoase, iar pielea va capata un aspect stralucitor si uniform.
Bafta!

| adi a răspuns:

Folosesti fond de ten.

| dulshe a răspuns:

La fel mi se intampla si mie, eu ma dau cu orice crema de fata, si in 2, 3 zile imi trece toata rosata, daca nu ma dau cu crema in trece intr-o saptamana sau poate ca mai mult.

| alexa a răspuns:

Cum a zis si vladimir cu iaurt dar nu simplu
fa. ti o masca din iaurt si o lamaie stoarsa si da. te cu ea pe fata si pe piept...stai vreo 10 min dupa care spala. te bine
vei avea o piele catifelata si o senzatie racoritoare
cel mai bine insa cand mai stai la plaja foloseste o lotiune cu un factor mare de protectie inainte si dupa plaja(aceasta din urma iti va calma pielea sensibila)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un pansament steril îmbibat în spirt îl aplici pe față (mai puțin pe ochi) timp de câteva minute și repeți operațiunea până când nu mai simți căldură în obraji. Spirtul are rol de a trage căldura din primul strat al pielii. Se uniformizează și culoare (nu va ma fi roșie!) și apoi folosești o cremă hidratantă pentru ten sensibil.
Pe viitor folosește cremă solară de protecție pentru a preveni orice fel de problemă legată de sănătatea pielii: arsuri solare, cancer de piele.
Sănătate.
Pa, pa.

| petrovici2002 a răspuns:

Iti dai cu iaurt si altadatacind mergi la plaja ai grija de tine.Singurul bronz care nu te influenteaza este cel de munte.

| csintalan a răspuns:

Va trece fara nici o grija pe maine. Oricum la fete le sta bine.
Mai ales cand mai trag cate o miciunica.

| ioanaalinastancu a răspuns:

Exista un fel de spray-spuma foarte bun, noi l-am folosit de cate ori ne inroseam la soare. se numeste Panthenol, spray.

| juniper a răspuns:

Eu mi-am dat cu crema pentru protectie solara cand eram pe plaja, iar dupa plaja lotiune pentru dupa plaja

mariana
| mariana a răspuns:

Acum poti sa dai cu solutie care calmeaza arsurile solare, se gasesc la farmacie ori la drogherie si au rolul de a-ti lua si usturimea. Apoi trebuie sa folosesti o crema hidratanta si bineinteles trebuie sa-ti feresti fata de soare, purtand o palariuta, pentru a te proteja.
Pe viitor, insa este necesar sa folosesti creme de plaja cu factori de protectie si sa te expui la soare un timp limitat la inceput 15-20 de minute, pentru a nu mai fi pusa in aceasta situatie. Nu-ti recomand ca acum sa te dai cu fond de ten pentru ca, acesta poate sa te irite si mai mult si vei avea un efect mai rau decat este in prezent.
Daca ai tenul sensibil trebuie sa eviti perioada din zi cand sunt raze ultraviolete pentru acestea au un efect nedorit asupra tenului. De altfel, fata nu prea trebuie expusa la soare pentru ca se rideaza si nu cred ca-ti doresti acest lucru.
Iti doresc multa sanatate si sa-ti revii cat mai repede. Imi pare rau ca nu am avut posibilitatea sa-ti rapsund mai repede, insa acest lucru s-a datorat unor defectiuni ale site-ului, care doar azi au fost remediate.

| adelina26 a răspuns:

Nu prea poti face nimic...inainte sa te duci la plaja, da-te cu ulei de masline pe corp, fata... o sa-ti dispara roseala happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca cu crema locoid mi e mi a trecut si daca te ai inrosit pe corp cand vii de la plaja trebuie sa faci baie si sa ti pui o jum de cana cu bicarbonat.Pe mine tot ma racoreste si trece si nu uita clateste ti si parul

| PiTssY a răspuns:

Cand mergi la plaja si vrei sa stai mult si sa te bronzezi dar fara sa te usture pielea eu iti recomand uleiul de masline! Te bronzezi repede si nu te ustura pielea! Eu asa fac si sunt convinsa de ce zic!winkingwinkingwinkingwinkingwinking etc. dewinkingbig grin

| alexuzha a răspuns:

Si mie mi se intampla dar a doua zi se trece imediat dar daca ye sa yes undeva imi dau cu un pic de fon de ten si gata

| bita a răspuns:

Papoosh, am si eu o prietena care tot timpu o prinde repede soarele pe fata, dar ea tot timpu dupa ce o arde soarele se da cu o carema, sau cu smintinabig grin
serios...incearca,poate se va primiwinking
daca te va ustura sa nu te sperii...inseamna k e binewinking
pupic:* frumoasa si successwinking:X:*

| sissy a răspuns:

Si eu am fost la plaja si mam inrosit la fata dar iti trecehappytrebuie doar sa astepti sau eventual sa iti dai cu spirt p fata [la mine a functionathee hee]winking

| danutzyscorpyon a răspuns:

Exista o cream anume
id de contactare danutzy_scorpyon

| YepIsSuspended a răspuns:

Yep... daca vrei potihappy

| delia_6706 a răspuns:

O baie in lapte. Dar acum s-au inventat si cremelehappy

| tinichea a răspuns:

Sa bei tuica... roseata dispare dar apare restul...

| madamanu a răspuns:

Mergi la o farmacie si ii spui la ai` de acolo sa iti dea ceva bunwinking

| denisa_8681 a răspuns:

Cntacteaza un medic sau foloseste o crema hidratanta sau ia o aspirina.

| simoSTAR a răspuns:

Pai nu ai cum sa scapi de roseata...doar sa te duci tot mai mult la plaja pana o sa incepi sa te innegresti.
daca te-ai ars si te ustura piele du-te la farmacie...eu am patit-o rau de tot si nu imi treeca cu iaurt sau chestii de genu si mi-au dat o alifie si o spuma iar in maxim 2 zile nu mai aveam nimic happy