anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema...am fost azi la film cu niste prietene si cu 2 colegi.Pe unul din ei il plac super mult si le-am zis fetelor sa se poarte cat de cat normal ele fiind genul cu glume proaste si restul. Dar au facut glume super urate si in sala au vorbit mereu, recunosc am vb si eu cu ele dar eu doar le intrebam chestii de genul "sa ma duc la el acum?" sau "se uita la mine"chatterbox. Si ideea e ca acum colegul pe care il plac ma ignora si toti sunt certati si nu stiu ce sa fac.Mai ales ca ma simt super prost ca doar eu i-am chemat si ele s-au purtat asa cu ei... Spuneti-mi ce sa fac ca sa vorbeasca cu mine pentru ca pe mess nu raspunde si scuze mi-am cerut de o mie de ori, are tel-ul inchis. Mersi mult:*

4 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu prea par a fii prietene. Daca erau prietenele tale aveau grija sa iasa totul bine, nu se purtau prosteste. Ce prietene sunt astea?! Eu daca as fii in locul tau m-as supara foarte tare pe ele.
Cat despre baiat, nu cred ca are de ce sa fie suparat pe tine, tu nu ai facut nimic, nu? Poti pur si simplu sa il intrebi de ce te ignora.

| leeleevelo a răspuns:

Mi-e rusine sa vorbesc cu el...adica mi-e frica sa nu par prea disperatacrying nu mai pot am plans 6 ore incontinuu si nu mai stiu ce sa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand te mai intalnesti cu el, spune-i ca-ti ceri scuze pentru comportamentul fetelor. Daca el vrea, te poti revansa chemandu-l la o alta intalnire, dar de data asta vorbeste cu fetele respective si spune-le cat de important este pentru tine ca intalnirea sa mearga bine si ca ti-ai dori mult ca ele sa se poarte frumos. Daca intr-adevar iti sunt prietene, te vor asculta.
Sper ca te-am ajutat!
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa dai de el si cand reusesti, spune-i ca-ti pare rau daca s-a simtit prost din cauza prietenelor tale, explica-i cum sunt ele, ca asa e felul lor. Dar vrei sa te revansezi invitandu-l la o alta intalnire(poate in 2) si ai mai mult incredere in tine, daca stii ce vrei, lupta pentru dorintele tale! Si daca si el te place, o sa fie floare la ureche! Succes!