Stii. eu as zice sa nu risti pentru ca prietenia e mult prea importanta.eu am avut un prieten 9 luni si acum ca ne-am despartit e foarte naspa pentru ca avem multi prieteni comuni.multi spun ca eu as avea o relatie cu prietenul meu cel mai bun. dar nu as putea sa fiu cu el pentru ca ma inteleg mult prea bine cu el si mi-e teama sa nu stric prietenia. poti sa procedezi cum vrei pentru ca e decizia ta. dar eu as zice sa nu risti . sper ca te-am ajutat!
Pai as intreba-o intai daca vrea sa incercm si daca nu merge bine sa uitam ca acea intalnire a existat vreodata si sa ramanem doar prieteni buni. Parerea mea. Funda?
Combina-te cu ea daca tie chiar iti place de ea.Iti spun di experienta ca daca veti avea o despartire frumoasa care sa nu faca probleme veti ramane prieteni.So...do it
Daca simti ca o placi si ca tii la ea combinati'va.depinde de caracterul ei.de exemplu eu m-am combinat cu o prietena foarte buna si m-am despartit de ea.inca suntem prieteni buni.succes
Vorbeste deschis cu ea...
spune-i ca stii ca sunteti foarte buni prieteni, dar ca tu o placi (nu o intreba niciodata daca si ea te place pe tine). zi-i ca ai vrea sa fi cu ea, dar stabiliti dinainte ca atunci cand va fi momentul despartirii nu veti deveni sentimentali, nu veti dramatiza si nu va veti purta pica unul altuia. adica veti redeveni prieteni si atat. e putin mai complicat decat suna dar merita incercat. oricum nu pari sa ai peste 17-18 ani deci "prieteniile" din perioada asta nu vor tine prea mult timp.
parerea mea e ca daca o placi, nu ai de ce sa nu incerci. daca nu vrea, atunci ramaneti prieteni si treci la urmatoarea "cucerire" ca o adolescenta ai
funda?