Eu iti zic sincer sa nu te cobori la nivelul lor cultural. si ele au fost mici. ignora-le s-au poti sa spui unui profesor, dirigul tau sau al lor. si inainte pentru fetele mai mari era o placere sa se joace cu cele mai mici, dar acum, unele fete sunt mai rele.
Dar cel mai bine ar fi sa le da-i pace, mai exact nu da apa la moara va seca pana intr-un tarziu
Ele sufera de exces de zel.Nu te cobori la mintea lor, sunt mai mari si au aere de vedete in cap, desii nu le stie nimeni ...Asa se intampla, banuiesc ca esti adolescenta de liceu/generala.A le ignora nu este o solutie, stiu pare stupid ce zic dar mai rau te superi cand vezi ca ele iti adreseaza jigniri iar tu stai si le asculti.Cel mai bine e sa spui ca nu ai nici o treaba cu ele deci, sa nu te mai bage in seama.
Pai gandeste putin: au de ce comenta adica chiar ai parul asa ciudat sau chiar rad pe drept? (daca au de ce rade schimbati lookul) Eu zic sai nu-i bagi in seam la urma urmei ele sunt imature iar tu fii fericit alaturi de prietena ta D ce zici? (totusi nu trebuie sa te lasi nici prea moale sa fii calcat in picioare pentru ca atunci prietena ta va crede ca esti tantalau si te va parasi asa ca iai apararea)
Vai de cate ori am patit si eu asa. si prietenele mele.:-J Celor mari probabil le e ciuda pe voi . Chiar daca nu le-ati facut nimic.Nu are rost sa le bagati in seama, tot timpul vor exista astfel de persoane.Cel mai bine e sa nu le dai atentie si vor inceta singure!>