| Eu4EverX a întrebat:

Am si eu o problema asemanatoare cu a lui Marylovesyou...eu vrea sa imi petrec revelionul cu o gasca de prieteni.mai exact un prieten are o cabana la iesire din oras...imi doresc foarte mult sa merg si eu o sa fie toti prietenii mei acolo si chiar ma inteleg bine cu ei dar nu stiu cum sa ii intreb pe ai mei daca ma lasa? dati-mi va rog o idee cum sa ii rog si sa am mai multe sanse sa ma lase?

4 răspunsuri:
| Eu4EverX explică:

Da stiu Marylovesyou dar banuiesc ca nu or sa ma lase deoarece le e frica sa nu patesc ceva si tot felul de lucruri...banuiesc ca o sa am din nou in rev plictisitor in familiestraight face

| Butsilee a răspuns:

Sormeo laughing de fapt parintii sunt de vina nu noi crying noi induram sad

| spyceygirl a răspuns:

Pana la urma daca parintii tai stiu ca esti cuminte, adica in ce sens, ca stii cum sa te comporti, nu te lasi pacalita de baieti, si nu bei sau fumezi(ceea ce s-ar putea intampla daca ramaneti singuri). in principiu, ii spui ce ti-a sugerat @Alecsandraa si spui ca vine "X" si "y"(despre care 100@parintii tai u o parere bune despre ei/ele), spune-le ca ai crescut(chiar cati ani ai?) si ca nu vrei sa te plictisesti stand cu ei acasa, sa et uiti la tv...ca in fiecare an. spune-le ca nu o sa bei sai ca nu o sa faci alte lucruri imorale(o sa gusti si u putin ca na, mai mult suc, nu uita face riduri bautura pe mai tarziuwinking}. si daca spun "NU" intreaba-i motivele, ei or sa ti le spuna si tu o sa le dovedesti(spunandu-le, comunicand cu ei si dandu-le exemple)ca nu e asa cum cred ei! bafta! asta sper sa vada si @Marylovesyou.
bafta!

| Alecsandraa a răspuns:

Nu poti spune 'sanse'. Nimeni nu stie ce e in capul parintilor... Eu zis sa-i intrebi ceva de genu : 'Mama/tata, va rog frumos, as vrea sa va intreb ceva. Stiti voi prietenul acela al meu x, care are cabana la iesire din oras? Uite merg o gramada de prieteni acolo de revelion: y, z, cu... As vrea si eu sa merg mama/tata, te rog frumos? Promit ca voi fii cuminte[sau fel si fel de alte 'vrajeli']'. Cam asa big grin. Sper ca am fost de folos :*