| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

Am si eu o problema. Azi, sau maine, trebuie neaparat sa vorbesc cu parintii mei si sa-i conving sa ma lase pe 26 octombrie la o piesa de teatru in Bucuresti, este vorba despre "Crima la Howard Johnson". Voi mai merge cu o prietena foarte buna de-a mea pe care o cunosc si ei.
Deci, cum as putea sa ii conving?
Imi doresc foarte tare sa merg, pentru ca vreau sa il vad si eu in sfarsit pe Mihai Bendeac pe scena, la teatru. E visul meu, toti avem unul, nu?
Dati-mi va rog sfaturi! Promit sa le iau pe toate in considerare! kiss

3 răspunsuri:
| Elle_4800 a răspuns:

Hei.:*. Eu nu prea stiu trucuri de convingere asa MAXIMA pentru. ca ai mei au incredere 100% in mine merg si la mare pe peste tot cu gasca si ma lasa. Dar incerc sa te ajut...Pai o poti ruga pe mama prietenei tale sa o sune pe mama ta si sa vorbeasca cu ea sa o convinga.Sau o rogi pe prietena ta sa vina la tine si tu te duci sa te schimbi,, cica,, si o pui sa vorbeasca ea cu mama ta. Iar ultima idee e sa incepi sa plangi si sa te rogi de ea. Alte ideei nu ambig grin. Am incercat. Byeee:* Bafta si daca mergi sa-mi povestesti cum a fost:*.

| Zenithf a răspuns:

Da' de ce nu incerci mai bine sa-i convingi sa vina cu tine la piesa? Va fi o iesire pentru toata familia si va fi de ajutor pentru voi toti. Si bineinteles ca si prietena ta sa mearga cu voi.
Domnul fie cu voi.

| ruxandraaaaioanaaaa24 explică:

@Zenithf: Ar fi o problema! Tata nu ar putea, pentru ca, piesa de teatru fiind martea, el e la serviciu pana la ora 19:00. Iar la or 19:30 incepe piesa de teatru.