| rocsette a întrebat:

Am si eu o problema: baietii. de la inceputul anului am inceput sa imi placa de un baiat [cu 2 clase mai mare dkat mine]. cand ieseam in pauza il urmaream toate cele 10 minute [cam putin] dupa cateva luni a inceput sa se cam uite la mine dar nici macar nu-i stiu numele. il cunosc bine pe colegul lui dar mie jena sa-i cer idu si sa facem cunostinta...ma puteti sfatui?

Răspuns Câştigător
| TąNyą a răspuns:

Prinde tupeu' şi cere-i id'u ( de la prietenul lui sau chiar el ). Intră în vorbă cu el pe mess, prezintă-te, invită-l afară şi nu fi timidă.

„Dacă n-ai tupeu ai putea rata o iubire mare care poate dura o viaţă" aşa că ia-ţi inima-n dinţi şi vorbeşte cu el.

FantaSZy.

3 răspunsuri:
| skatergurldenisa a răspuns:

Incearca sa nu mai fii timida sa stii ca baiatul nu muscalaughing sau cel putin asa credlaughing. Incearca sa il abordezi cu intrebari de genul: Ce mai faci?, Ma poti ajuta si pe mine cu ceva te rog frumos? Si asa ajungeti sa va cunoasteti. Unor baieti le plac fetele mai ca baietii daca intelegi la ce ma refer asa ca informeazate despre lucruri de baieti si abordeaza un subiect ca acesta la momentul potrivit. Sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu la reveder si succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti fie rusine cer-i tu insuti id-u poate ai vrea sa i-il ceri chiar de la el. fundizsa?

| anonimouss a răspuns:

Trebuie sa stiu mai multe amanunte, cum ar fi: cat de apropiat iti e prietenul lui? Oricum incearca sa intri in vorva cu el, daca o sa te considere draguta o sa-ti ceara chiar el id'ul. Bafta!