Si eu care credeam ca am probleme cu calculatorul!
Serverele astea devin bune de nimic de la cate schimbari le face
Si mie imi apare. dar credeam ca e de la mine.
Sper sa se rezolve in curand.
by daii
Am citit raspunsurile celorlalti si tin sa spun ca mi`se intampla la fel.
La inceput credeam ca aveam probleme cu Adobe Flash Player.
Dar de fapt e vreo defectiune de la ei.
E deranjant pentru ca nu apare doar 1 data. ci de mai multe ori.
Sper sa se rezolve cat mai repede!
Daca aflati ceva. de ce apare. va rog anuntati`ma si pe mine
Off si eu care credeam ca numai mie mi se intampla. cred ca e o problema cu scriptul hi5ului sper ca o sa se rezolve cat mai repede.
La fel mi se intampla si mie. problema asta apare numai pe hi5 am observat, si cred ca toti cei care folosesc hi5-ul intampina aceasta problema. Am 2 sisteme de operare in PC instalate ieri si 4 browsere, si din toate mi se intampla acelasi lucru cand intru pe hi5, se blocheaza din 20 in 20 de secunde. Deci e clar ca e de la ei. Referitor la rezolvarea problemei, am citit pe net ca in Firefox se pot face anumite modificari pentru ca browserul sa nu mai incarce acel script care blocheaza flash player-ul, dar mi-am prins urechile . Eu unul nu ma mai complic si astept relaxat sa se rezolve de la sine. Acuma asta e. n-om crapa cateva zile fara hi5. .
Si mie imi apare, cu siguranta este o problema dintre ale lor. Eu deschid hi5 cu mozilla firefox, si cand am incercat cu explorer, nu mi-a mai aparut chestia aceea si nu s-a mai blocat. dar cu siguranta e de la ei, trebuie sa mai asteptam si se va reface
Si mie imi apare
Eu dau da si astept 10 sec si se deblocheaza... da se repeta mereu
E insuportabil
La fel e si la mine...chiar ma intrebam daca e de vina calculatorul.. sa speram ca o sa se rezolve.:X
Si mie imi apare doar ca eu am Adobe Flash Player 9
eu dau yes si umblu in continuare
succes
Stai linistita...se rezolva.si la mine apare, si din cate am citit sunt mult la carele apare. dar trece
Este o defectiune la hi5. i legatura cu "Adobe Flash Player 10". da'i "yes". dar este enervant sa dai la fiecare pagina "yes". o sa se rezolve in scurt timp.
Hai ca vad ca stati de vorba aici dar nici nu va interesati sa vedeti cum s-ar putea "combate" asta
1. Internet explorer : click pe tools --> manage addons --> click pe toolbars & extensions --> click pe shockware flash objects --> click pe disable
2 in firefox : click pe tools --> options --> aplications --> shockwave flash --> alege always ask
3 opera : tools --> advanced --> content --> debifeaza enable plug-ins --> ok
4 netscape : nu folosesc din pacate pentru asta trebuie sa va informati
problema este ca daca faceti asa nu o sa mai arate, atunci cand intrati pe site, animatiile flash... adica ceea ce provoaca eroarea. Sper sa va fie de folos. Bafta
Intra aiceea ca sa intelegi despre ce e vorba(e scris in engleza) http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15512.html
P. S din cate am inteles e din cauza reclamelor ce apar in numar mare pe hi5, asfel din aceasta cauza se blocheaza hi5-ul.
Daca sunteti atenti. e din cauza la mica publicitate oferita cu ajutorul programului adobe flash player. e o anumita reclama cu 3 ferestre daca a'ti observat, si din cauza la acel mic anunt se blocheaza, ia sa urmariti cu atentie poate exista o metoda de inlaturare a acelor publicitati
Multa bafta! sper sa va fie de folos
Chrome: meniu[cheita] optiuni > in culise > setari privind continutul > dezactivati plugin-uri individuale > flash > dezactivati. sa vedem ce se intampla.