S-ar putea să ai şi o lipsă de calciu. Fă-ţi un control, elimină cafeaua şi energizantele şi în primul rând alcoolul dacă este cazul.
Daca tremura muschii cand ii incordezi inseamna ca ca trebuie sa-i antrenezi. Asta este prima indicatie a corpului care ne spune ca muschiul cutare nu este pregatit sa faca fata cerintelor noastre.
Mi se intampla si mie, desi mi se intampla doar la maini.
Fac karate de la varsta de 8 ani si nu inteleg... [ am acum 15. ]
"Eu fac sala de 6 luni, am 15 ani si imi tremura abdomenul cand fac abdomene... de ce oare?" - Acelasi lucru mi se intampla si mie cand fac ambdomene dar nu inteleg de ce.
Daca iti tremura muschii incordeazate...
carla... daca iti tremura mainile fa-ti 1 control. lipsele de calciuc cauzeaza si tremuratul mainiilor...
tu de faci abdomene la sala de 6 luni ( chiar daca nu prea cred.). ori faci o data pe luna sala ori o data la 2 luni. daca ai face cu repetarile corecte nu ai mai tremura. antreneazate bine si in modul corect si nu o sa mai ai probleme. si eu fac sala... mai precis body building. am 240 kg la presa. 34 la bicepsi. 80 la dorsali. la abdominali imi pun 20 kg pe picioare. ( am 17 ani )
oricum. antrenativa in modul corect si nu veti avea nici o problema. faceti tot timpul o serie de incalzire.