Anunţă-ţi neapărat părinţii! Nu este un lucru care ar trebui ţinut secret.
Este sub orice critică ceea ce face profesorul tău şi părinţii tăi ar trebui să ştie, ca să poată lua măsuri şi să te protejeze.
Este un lucru foarte grav, si daca vei tine in secret practic ii faci o favoare profesorului.
Neaparat trebuie sa spui parintilor!
Ei vor sti ce masuri trebuie luate!
Cand vorbesti despre un barbat se spune ca e INSURAT, despre femei se spune ca sunt maritate.
Cred ca trebuie sa o ii spui mamei tale cand o prinzi in toane bune, va retrageti singure intr-o camera si vorbesti deschis cu ea pentru ca nimeni altcineva nu te va intelege asa cum o face ea.
Mama ta poate rezolva lucrurile..chiar vrei sa se mai intample asa si cu alta fata?
In primul rand, barbatii nu sunt maritati, ci insurati, in al II-lea rand, trebuie neaparat NEAPARAT sa vorbesti cu un adult.
Si daca nu faci asta o sa regreti toata viata, e doar un prof, poti sa te meditezi in alta parte sau decat asa mai bine nu te mai meditezi deloc! Doamne. nici nu stiu cum mai stai pe ganduri, daca-mi facea mie asa ceva ieseam pe usa in secunda doi si ma duceam direct la parinti.
Iti spun, vorbeste neaparat cu parintii tai, asa ceva nu se face, nu trebuie sa-ti fie rusine, ca nu-i vina ta ca ala e batut in cap.
Si ma rog de ce ti e frica sa ii spui mamei? mai bine il lasi pe ala sa isi bata joc? de el nu ti e frica?
Ție frică maicătii da ne spui nouă, dău încolo de treabă, ești conștientă de ceea ce se întâmplă sau nu?
Sau îți place și de aceea nu zici nimic.
Una din două!
Hotărăște-te!
E,, maritat,, ...Pai,,proful este,, el,, sau,, ea,,? Vorbeste cu mama ta despre asta.Nu trebuie sa-ti fie frica, daca e adevarat ce spui.
Buna,
Daca situatia pe care ai descris-o este reala, hai sa discutam. Vrem sa te ajutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Pana la urma i-am spus mamei si a spus si doamnei care l-a recomandat si acum mama vrea sa il reclame la politie. Mersi pentru toate indrumarile si pentru faptul ca m-ati convins cu totii sa ii spun.
Felicitări. Ai procedat foarte bine.
Spune-i "Bai frate, vezi ca intreci o limita, te bag in puscarie, ai grija!" spune-i ca sunt limite, mai ales ca are copii acasa.
Spune acasa la parinti pana nu face ceva mult mai grav...tu nu ai nici o vina ca are ala problem cu capul
Buna!
Mai fata spune'i mamei tale ca astfel de oameni te iau si te violeaza si dupa te omoara ...ai grija de tine...te sfatuies ca'i spui dee urgenta si sa sune si la politie e ceva grav succes
Spunele parintilor tai ei vor rezolva totul si nu trebuie sa iti fie frica pentru ca ptinti tai o sa te ajute sa treci peste asta in ei trebuie sa ai cea mai mare incredere pentru ca daca vei avea frica de fiecare data asa se va intampla de 1000 de ori si dupa vei regreta ca nu le ai spus.
La mine la scoala tot la fel era cu profu de muzica [,] care pipaia fetele peste tot... pana cand unu din profesori a aflat si pana la urma directoarea l-a inlocuit. In fine. nu e bine sa tii in secret! Trebuie sa le spui parintilor! Ei vor lua masurile necesare! Daca nu el va ajunge si la alte lucruri pe care nu cred ca vrei sa se intample
Fata asta mi s-a intamplat si mie cu profesorul de sport la una din orele lui punea mana pe fundul si pe sani mei si am tacut si povestea sa repetat mereu si a incetat doar atunci cand le-am spus parintilor si directoarei. Ar fi bine sa ii spui mamei tale sa nu se ajunga la lucruri mai grave