| youandme900 a întrebat:

Am si eu o problema cu parintii mei! Aseara sau certat ffffff tare chiar tata ia tras cateva palme lui mama din cauza geloziei pe mama! Tremur toata nu am putut inchide un ochi toata seara... el vine nopatea tarziu de la servici si ma tem ca si in seara asta se va intampla cv! Mie si rau nu stiu ce sa fac. nu vreau sa se desparta ca mie ff greu si nici la omoruri [ Doamne fereste]! Ce sa fac? crying

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Gandeste pozitiv si nu te mai gandi la prostii, daca nu i da motive de gelozie, nu inteleg...i se pune pata asa din senin si o i a la palme? poate daca vb tu cu el il mai linistesti si fi optimista[am trecut si eu prin asa ceva si stiu c am cei in pielea ta]

| Georgiiianaaax a răspuns:

Pai de exemplu daca vine taicatu direara si se mai intampla ceva de genu, bagate si amenintai ca daca se mai cearta in halul ala sau daca ajung sa se desparta si nu se respecta unul pe altul, spune-le ca iti vei face ceva rau sau ceva de genu.Si sigur se vor potoli daca vine vorba de tine... Sper ca te-am ajutat.Pup:*

| BRG a răspuns:

Bună î mi pare rău că treci prin așaceva, acasă trebuie să fie un loc în care să vii cu drag, să te bucuri de familia ta, dar din păcate nu este așa peste tot, tatăl tău nu face bine dacă o bate pe mama ta, un bărbat nu are dreptul să dea în femeie, ăla nu se poate numii bărbat ci gunoi, ultimul om scursura societății, chiar dacă este gelos decît să dea în mama ta mai bine să se dea el cu capul de pereți, dar de ce este gelos, vine beat? Sau ce motive are de dă în săraca femeie, tu cîți ani ai? Cu tine cum se poartă? Multă sănătate și încearcă să o ajuți pe mama ta, fi alături de dînsa, și încurajează o, că trece prin momente groaznice. Să ne ții te rog la curent cu ce se mai întîmplă în famila ta.

| youandme900 explică (pentru BRG):

Buna! Multumesc pentru ce miai spus. da aseara am avut o seara alba nu neagra cum trebuie sa fie ea! Nu vine beat acasa, este din cauza geloziei si este ff rau uite un ex: Eram in piata cu mama lui [pentru mine bunica] si trebuia sa cumpar un kg de ardei. si aia de la piata lo furat la cantar adica o pus ei niste chestii acolo ca sa dea mai mult. si tataatunki o incercat sa sune la protectia concumatorului si cate si mai cate mie mie fff frica pentru ca se poate intampla orice! Eu am 13 ani, sunt ff mica. Cu mine nu se comporta asa. intr-un fel eu sunt printesa lui sa zic asa...

| youandme900 explică (pentru BRG):

Mama a zis ca daca mai face asta de multe ori de 2/3 ori vor divorta pentru ca nu poate sta asa!crying

| zFc a răspuns:

Daca esti inteligent/a ai face urmatoarele:
1) Ai incerca sa vezi de ce sau certat
2) Ai incerca sa eviti tu si parinti tai acele momente care duc la o certa
3) Ai vorbi cu un Pshiholog BUN sau cu cineva care se pricepe.
Oricum sper sati fi fost de ajutor si ca astfel de treburi sa nu ti se mai intample tie si familiei tale.