| daii a întrebat:

Am si eu o problema cu un baiat.care tot timpul, la orice zic incepe sa se i-a de mine. e invidios. E invidios pe mine de ceva vreme.fostul meu prieten era coleg de clasa cu el.si nu se suportau.Si de atunci parca ma uraste.eu nu i-am facut nimic lui. dar au fost niste probleme intre el si prietenul meu si eu normal ca tineam cu pr. meu...si de atunci se poarta cu mine ff urat. Ce sa fac? nu il bag in seama, il ignor dar imi vine sa ii zic in fata sa ma lase in pace! Nu i-am facut nimic.nu i-am dat niciun motiv. ce are?sad.va rog dati-mi si mie niste ideei. ce sa fac? sa nu ii arat ca ma deranjeazaat wits' end.

Răspuns Câştigător
| M.T a răspuns:

Buna.sunt si eu intr-o situatie asemanatoare. ce trebuie sa faci? trebuie sa nu iti pierzi increderea in tine in primul rand si apoi ignora-l cat poti apoi daca vezi ca nu te lasa in pace zi verde in fatastraight face este cel mai bine si explica-i ca nu ii facut nimic si ca ceea ce face nu denota ca este un copil f educat. poate asta il va mai inmuia succes!

7 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Buna!

nu e usor sa-i arati ca nu te deranjeaza! sfatul meu e sa ii spui ca este enervant cea ce face el si ca nu ar trebui sa se ia de tine pentru ca tineai cu prietenul tau! spune`i ca tu nu ai nicio vina. daca nu merge. spune`i sa te lase in pace!

succestongue

| mada12 a răspuns:

Probabil ii place de tine...asa isi arata baieti uneori "iubirea" prin indiferenta."ura"... vorbe urate...si tot asalaughing Intrebal personal ce are cu tinewinking.winkingwinking Bafta.A...se poate sa se poarte asa cu tine si din cauza prietenului tau.winking

| daii explică:

Multumesc de sfaturi.acum vb cu el si tot incearca sa ma enerveze.il ignor si ii zic ca nu am chef de cearta!at wits' end si fostul meu prieten a vb cu el. si i-a spus ca eu nu am nicio legatura cu ce s-a intamplat intre ei. dar el nu vrea sa inteleaga asta! Toti imi spun sa nu il bag in seama.sa nu ii arat ca ma deranjeaza, dar deja a devenit insuportabil!sad.

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, alta solutie, nu cred ca este - decat sa ii zici verde in fata ce are cu tine si ca este deranjant atitudinea sa de copil... Daca nu inceteaza spune-i ca il spui dirigintei sau ce crezi ca este mai valabil. Nu pune insa la suflet, poate acesta este modul sau de a-ti atrage atentia, mai sti? Asteapta sa mai treaca ceva timp si daca nu se potoleste atunci ia pozitie, nu astepta sa imbatranesti, zi-i verde in fata ce are cu tine... Cu bine Lucien.

| vivi_1903 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa il spui parintilor tai sau parintilor lui.

| sHock a răspuns:

Nici pe mine nu ma suporta un baiat din liceu,,, nc eu pe elbig grin
Si pana la urma dupa un an... mi-a spus ca ii place de mine si ca ar vrea sa fie cu minelaughing
Ca sa vezi ce is si baietii astiaoh go on

| M.T a răspuns:

Ms de funtita:*