| Laura B. a întrebat:

Am si eu o problema cu un vechi prieten. Cand eram mici mai exact eu 11 ani si el 14 ne-am cunoscut la o prietena unde urma ca el si fratele prietenei sa doara in cort. Ne-am cunoscut, si ne-am placut... zic eu! laughing A fost frumos 2 sau 3 zile (pe vremea aia era totusi ceva sa tii langa tine un baiat atata timp) dupa care mi-a tras clapa, adica a vrut sa ne despartim. A trecut si asta, am fost bineintels foarte suparata, dupa care cred ca am mai avut o relatie tot cu el de 3 saptamani. A trecut acum timpul, eu am 15 si el 18. Intotdeauna cand vorbeam despre el sau il vedea imi placea, vreau sa zic ca niciodata nu cred ca l-as mai putea refuza pentru ca mi-a fost ca si o prima iubire. Anul trecut prin septembrie-octombrie a intrat cu mine in vorba si am reusit sa ne dam laolalta iarasi. laughing El atunci avea piciorul rupt, era putin mai greu dar zic ca a fost totusi ceva. Dupa o saptamana iar m-a refuzat ca de fapt de cele 2 ori. In timpul in care am stat impreuna la o prietena de-a mea ii placea de el si dupa ce s-a despartit de mine a stat cu ea cam vreo 2 saptamani dar fara sa fie impreuna. Buunn! Au trecut si astea! Nu va plictisiti ca mai am un pic! El acum are prietena. Acum o luna am iesit la un gratar cu mai multi printre care si el dar fara prietena si se tot dadea la mine. Adica ma tinea in brate sa ma incalzeasca si tot felul. Acum 3 sau 4 zile am iesit iarasi afara cu prietena mea cea mai buna care sta impreuna cu prietenul lui cel mai bun si inca un cuplu. Deci eram 3 pe 3. M-am tot jucat cu el, adica am facut "schimb de bomboane" stiind ca el are prietena. Seara cand sa intru in casa am tot vorbit cu el si i-am zis ca niciodata nu l-as putea refuza si mai multe si ne-am tot sarutat ( a fost foarte frumos). In seara aia el era sigur ca are sa se desparta de prietena lui. In urmatoarea zi am iesit pe deal tot noi 6 si iarasi ne-am sarutat si imi zicea ca vorbeste cu prietena lui si se desparte de ea si vine la mine. Am uitat sa mentionez ca el si-a cerut si iertare pentru tot ce mi-a facut inainte si mi-a recunoscut ca era un bleg. Lunea asta am iesit iar afara si mi-a zis ca inca e cu ea si i-a zis prietenului lui cel mai bun ca cu prietena lui are o relatie mai stabila (aproape 3 luni) si totusi tine la ea, in schimb si pe mine ma place destul de mult si cand ma vede parca explodeaza artifiicii, dar nu stie ce sa faca. Cica asa ceva nu i s-a mai intamplat! Azi s-a mai intamplat ceva, am mai vorbit si eu cu el si o prietena si iar l-am pus pe ganduri.Acuma intrebarea mea este: daca cumva se desparte de ea si vine la mine eu ce sa fac? Sa ma combin cu el si sa-i trag clapa, sa-l refuz, sau sa-l las o perioada sa umble dupa mine... adica sa-mi demonstreze. Totusi imi e drag, dar mi-e cam frica sa nu mi-o faca din nou ca si in celalalte ture.

Multumesc ca ati citit. Dau si fundita la cel care ma convinge cel mai bine ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| DeeaNegrea a răspuns:

Lala scumpa:*Ce bine ma simt ca ai spus despre mine:*Eu raman la aceeasi parere.Lasa-l sa umble dupa tine si sa iti dovedeasca ca tine la tine, desi o dovada buna ar fi despartirea de... Dupa ce se desparte si vine la tine, vreo 2 zile joacate cu el ca sa vada la inceput ce a pierdut, iar daca isi mentine interesul pentru tine stai cu el si uite asa suntem toti 4 tongueSper ca te-am convis.

P. S poti sa il instigi, dar stii ce este exclus, apr trebuie sa iti zic ceva care poate te convinge sa vi la paduretongue

Funditabatting eyelashes?

2 răspunsuri:
| NoNameToday a răspuns:

Daca totusi o paraseste inseamna ca el chiar te place.sh ca nu iti va mai trage clapa.pentru ca.va ramane singur. daca ti la el.mai incearca odata. dar numai daca o paraseste pe ea.si vb cu el, spune`i exact ca te-a durut cand te-a parasit sh ca daca are de gand sa o faca iar, mai bine sa nu mai fie nimic.Vezi ce iti raspunde, desi cred ca daca ar parasi`o pe tipa aia ti-ar demonstra cat de cat ca te place.Ramane la aprecierea ta. Sfatul meu: mai da`i o sansa. dar se pare ca ma repet.numai daca o paraseste.

Pupici:*:X

| adya77 a răspuns:

Complicata e treaba dar cu taoate ca iti place asa mult lasa-l sa umble o vreme dupa tine asa nu vei parea foarte "disperata" dupa el si nu-l lasa sa faca din tine ce vrea.succes!