Lala scumpa:*Ce bine ma simt ca ai spus despre mine:*Eu raman la aceeasi parere.Lasa-l sa umble dupa tine si sa iti dovedeasca ca tine la tine, desi o dovada buna ar fi despartirea de... Dupa ce se desparte si vine la tine, vreo 2 zile joacate cu el ca sa vada la inceput ce a pierdut, iar daca isi mentine interesul pentru tine stai cu el si uite asa suntem toti 4 Sper ca te-am convis.
P. S poti sa il instigi, dar stii ce este exclus, apr trebuie sa iti zic ceva care poate te convinge sa vi la padure
Fundita?
Daca totusi o paraseste inseamna ca el chiar te place.sh ca nu iti va mai trage clapa.pentru ca.va ramane singur. daca ti la el.mai incearca odata. dar numai daca o paraseste pe ea.si vb cu el, spune`i exact ca te-a durut cand te-a parasit sh ca daca are de gand sa o faca iar, mai bine sa nu mai fie nimic.Vezi ce iti raspunde, desi cred ca daca ar parasi`o pe tipa aia ti-ar demonstra cat de cat ca te place.Ramane la aprecierea ta. Sfatul meu: mai da`i o sansa. dar se pare ca ma repet.numai daca o paraseste.
Pupici:*:X
Complicata e treaba dar cu taoate ca iti place asa mult lasa-l sa umble o vreme dupa tine asa nu vei parea foarte "disperata" dupa el si nu-l lasa sa faca din tine ce vrea.succes!