Pe mine ma ajutau persoanele din jur.imi dadeau zilnic ceasurile inainte. a avut efect pana am aflat.
Eu zic sa renunti la chestiile mai putin obligatorii: adica nu te mai machia, fa-ti un dus scurt, imbraca-te repede si gata.
Fata mea are 40 de ani si tot atatia m-am chinuit sa o determin se fie punctuala, puntualitate la care tin foarte mult si cred ca pana la urma este si o problema de respect pentru sine dar si pentru cei ce te inconjoara.
Nuuuuuuuuu...nu am reusit si nu ma intreba de ce?
Nepunctualitatea e lipsa de respect fata de cei cu care te intalnesti dar si fata de tine(respecta daca vrei sa fii respectata).
Nu esti punctuala
asa mi se intampla si mie
parca m-ai fi descris pe mine
Da-ti ceasul inainte, cu 10-15 minute, eu asa fac si nu mai intarzii ata de mult
Eee sa dai peste cineva care nu accepta nici in ruptul capului sa intarzii) mai mult, sa dispere, fix asta iti trebuie, asa iti intra in instnct sa fii punctuala. Punctualitatea este o calitate apreciata, pakat ca nu la noi. In Amerca daca intarzii la serv putin iti taie din salar acea zi :-ss:-ss sau te poate da si afara de la marile companii. Bafta si fii mai rapida.
Poi t cunosti destul d bine...atunci incepi sa t pregatesti din timp sti ca iti ia multincearca sa fi mai responsabila pentru lucrurile care le faci. a fi punctuala.este o calitate.incearca sa nu o neglijuezi.incearca d 2 3 ori sa fi unde trebuie si la cat trebuie sh poate asa nu vei mai intarzia.at cand vei fi serios sanctionata pentru acest lucru sigur nu vei mai face asa. asa ca nu astepta sa fi 'pedepsita 'pentru asta:p
Ai spus ca te pregatesti de plecare cu cel putin o ora...iti spun eu ce sa faci sa nu mai intarzii. fii pregatita cu 2 ore, daca tot intarzii, fi pregatita de plecare cu 3 ore inainte, daca nu ridica la 4 ore...si asa mai departe... daca faci asa o sa vezi ca nu o sa mai intarzii...cand ajungi la ora potrivita sa ma anunti cu cat timp inainte ai plecat...sunt curios daca o sa se ajunga la zile sau saptamani...
Este o chestie strict feminina. daca ai fi fost barbat, ai fi ajuns cu un sfert de ora inainte.
Gandeste-te k ar tb sa fii mai devreme acolo...adica daca intalnirea are loc la 12:00...incearca sa fii acolo la 11:45... oriqm o sa intarzii si poate ajungi la 12:00
De seara trebuie sai-ti pregatesti hainele, cumpara-ti machiajuri care sa se aplice mai repede, si incearca sa te grabesti! daca e nevoie trezestete cu 2 ore mai inainte!