| sweetgirl_2938 a întrebat:

Am si eu o problema.De cateva zile u mai mege Yahoo messenger.Scriu id si parola dau sing in si apoi in apare : sadWe cant sing in yahoo messenger.There might be a problem with your Internnet Conection. Make you sure computer is connected to the internet...etc...Dar netu e conectatI don't want to see. FUNDAA!

8 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Cred ca ai umblat la setari. Te sfatuiesc sa reinstalezi messengerul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand suna reteaua de unde ai net. Daca internetul iti merge si messengerul nu, e de la mess. Mai instaleaza-l odata sau in chide calculatorul si deschidel iar http://messenger.yahoo.com/download/

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Eu zic sa iti reinstalezi messengerul sau sa il dezinstalezi pentru. o vreme si sa te loghezi de pe site-ul yahoo.com sau de pe meebo.com si apoi sa il reinstalezi.Bafta! :* >big grin

| Kiddo_2770 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu :) Incerca sa reinsalezi messu. Eu am incercat si tot nu merge =)) Acuma folosesc meebo...pana se rezolva. sau siteu asta www.web-messenger.eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca la firma unde esti conectata la net

| emy_3668 a răspuns:

Pai incearca sa intri la control panel si sa dai la network and internet dar daca nu merge asa sigur e de la ei adica de la "mama" si asta o va rezolva cei care trebuie tu trebuie doar sa astepti dar daca tot nu merge suna si tu la cei de la internet si spune-le atunci ei vor veni si vor rezolva problema

| XKidutzaa a răspuns:

Pey... ori e o problema de la nternet se deconecteaza pe moment ori de la firma repectiva.eu am patit asa si imi zicea in continuu si am decoperit ca nu era prea bun modemul si mi-am cumparat altul si mi-a mers dupa aceea. Funda va rog am numai 3sad

| anna98 a răspuns:

Si mie imi apare la fel si nu stiu de ce.De obicei cand imi apare asa restartez calculatorul si daca tot nu merge si modemul de net.Incearca.Sper ca te-am ajutat. fundita?big grinbatting eyelashes