| Camyyy_5609 a întrebat:

Am si eu o problema, de curand m-am inscris la liceul Dinu Lipatti sa dau probe, si am dat la actorie pe 31 se dau probele ..la actorie este usor dar problema este urmatoarea, ca nu e numai actorie ci si muzica si in afara de faptul ca trebuie sa-ti alegi 5 melodii si dupa sa-ti aleaga ei una sa o canti trebuie sa spui si notele dupa portativ si este destul de greu, de exemplu sa spun unde este asezat do pe linia cutare...asta vreau sa stiu pe ce linie este Do Re Mi Fa Sol La Si Do love struck doar atat vreau si va rog sa imi dati raspunsul astazi pentru ca mai am 2 zile la dispozitie sa-mi invat toatea astea love struck cel mai bun raspuns primeste fundita!love struck Va multumesc

Răspuns Câştigător
| stefyandry a răspuns:

Poate ca raspunsul meu nu iti mai este de folos acum, dar DO1 e pe linia ajutatoare de sub portativ,RE este sub portativ,MI e pe prima linie, FA intre prima si a doua si tot asa, cel putin eu asa imi amintesc de la orele de muzica, dar vezi ca exista si octava mica si octava a doua... Oricum, NOROC! Sper sa te ajute...Ce parere ai de o funda? puppy dog eyes

0 răspunsuri: