| aqswdefrgthyjukilo a întrebat:

Am si eu o problema. Deci de la un timp nimeni cu ma intelege, n-am cui sa-i spun tot ce am pe inima si ajung ca noaptea sa ascult muzica trista si sa plang pana adorm. N-am o c. m. b. p. si imi este tare greu, pentru ca c. m. b. p. este in australia si se intoarce in 2-3 ani. Ce pot sa fac. De exemplu, azi a fost o zii foarte importanta, dar in final am ajuns sa ascult din nou mel triste si sa plang. Cum ma puteti ajuta si pe mine, plsz

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Wow sunt in aceeasi situatie:O, ce-ai zice ne ascultam reciproc?laughing Daca ai nevoie de cineva sa te asculte, sunt o buna ascultatoare sa stiibatting eyelashes daca te intereseaza ma gaseste la id-u o_adriana_t :* sper sa te ajuthappy macar pana revine c.m.b.p a tahappy.

| lolly_3072 a răspuns:

Prietenii,oricat de dureros suna,nu sunt de neinlocuit
si ca sa-ti treaca toata faza asta"emo"iesi cu prietenii, sau cu niste prieteni cu cre nu prea ai mai iesit
sau o noapte ca intre fetesmug
sau. orice cre sa; ti ia gandul de la pr tasmug
pup, sa nu mai plangi
>big grin

| pitikaaaa a răspuns:

Hey stiu pin ce treci nici eu nu am o cea mai buna prietena adica sa zicem ca am dar bnu mai pot avea incredere in ea si...nu mai am incredere in nimeni oricum...incearaca sa iti gasesti prieteni cu care sa te distrezi sa razi,sa plangi,fie in viata reala fie pe net, in cea virtuala(e mai rau asa dar merge) laughing da id`ul tau daca vrei putem vb, imprieteni ietc:X

| VadTot a răspuns:

Offf pai cum asa? cu nici un coleg de clasa nu te intelegi bine?
uite as vrea sa ne cunoastem asa da mi un mesaj pe rpivat si vom sta de vorba te voi asculta tot ce ai pe suflet si poate iti vvoi putea da si citeva sfaturi care sper sa te ajute in prezent si nu numai...

| aMaLyA9712 a răspuns:

Starea asta o sa-ti treaca discutand cu alte prietene chia daca nu sunt cele mai bune trebuie sa existe cineva care sa te inteleaga si va tredce.Stiu ca e usor de zis ca o sa treca pentru ca si eu am mai avut perioade dinaste`a dar trec toate pana la urma.

Si daca vrei sa vb ia id[amalya9712]