De ce mintea iti spune sa nu-l iubesti? De obicei chestiile astea se intampla atunci cand exista diferente in privinta banilor( tu bogata, el sarac, sau invers), in privinta religiilor, sau poate a etniilor. Oricum din oricare din acestea reiese ca iti este rusine cu baiatul pe care inima ta iti spune sa-l iubesti.
Sau poate mintea ta vrea sa se axeze pe cariera, sau pune accentul pe ceva ce el nu are! Aici ai de gandit! Trebuie sa gasesti motivul pentru care mintea ta nu vrea sa-l iubesca.
Daca renunti la sentimentele inimii tale, vei avea de pierdut! Caci inima nu iubeste pe multi, de pe lumea asta. Nu trebuie sa te temi! Tie probabil ti-e frica ca inima ta sa nu fie sfasiata! Deci ai probleme cu increderea! Dar daca nu risti nu vei trai niciodata! Gandeste ca s-ar putea sa nu te mai intalnesti cu nimeni de pe Pamant pe care inima sa-l iubeasca!
Deci, incearca sa descoperi cea ce nu-i convine mintii tale la el!
P.S.Te rog, incearca! Nu renunta! Si daca tot ai indoieli in privinta sentimentelor lui, comunica, vorbeste cu el! Doar asa vei afla daca te iubeste cu adevarat!
Jeanny22!
Pai acelasi lucru mi se inampla si mie.si sunt foarte confuza.eu zic sa-ti asculti mintea.sau fa un fel de test pentru el nu stiu. pune un prieten foarte apropiat de el sa-l intrebe cateva chestii despre ce crede despre uh
Buna,ascultati inima,lasa mintea ca mintea e aldracului si vrea sa te pacaleasca, inima simte cel mai bine de ce si de cine ai tu nevoie, eu zic sa-ti asculti inima ca ea stie mai bine
Fa ce iţi spune inima ca daca iţi ascuşţi raţiunea uneori s-ar putea sa gresesti iar dupa aceia sa regreti iar atunci cand iţi vei da seama va fi prea tarziu si ai vrea sa dai timpul inapoi dar nu vei mai putea pentru ca te-ai lasat condusa de raţiune si orgoli
Eu doar mi-am dat cu parerea fa cea ce crezi tu ca e bine nu cea ce cred alti
sucees:*
Pai de ce mintea iti zice sa nu-l iubesti? Daca inima zice sa-l iubesti fa-o insa gandeste-te bine.Ce avantaje ai avea si ce dezavantaje.Acesta este numai un sfat insa ar fi bine daca ai vorbi si cu mama ta.Ea cred ca te-ar ajuta. Daca va iubiti atunci asta e tot ce conteaza.Cam atat.Pa!
Gandeste-te bine. daca ii spui da s-ar putea sa-ti franga inima peste cateva saptamani cu alta. daca spui nu vei fi trista tot timpul si probabil si el la fel. ACUM tu decizi ce e mai dureros.