Observ ca esti complexata de faptul ca esti mult mai scunda decat baiatul care-ti place. Trebuie sa existe complexe in dragoste? Nu cred. Important e sa va intelegeti. Incompatibilitatea la nivel de altitudine nu are relevanta.
De ce tind sa cred ca "Raul" tot tu esti?, raspunsul este simplu, la 14 ani ar trebui sa te ocupi mai mult de copilarie, scoala distractii si mai putin de baieti, dar in fine.
Nu trebuie sa fie un impediment, inaltimea, varsta etc. (varsta in cazul tau conteaza si este un impediment, dar mai incolo prea putin conteaza). Mai ales ca voi fetele puteti apela oricand la tocuri, cu atat mai bine.
Bai nu va inteleg.
Am 14 ani la fel ca tine si nu ma complexeaza deloc fa[tul ca sunt scunda si plinuta.
Cine ma place.ma place exact asa cum sunt.Nu il intereseaza daca sunt mica, inalta, grasa sau slaba.
Deci lasa complexele astea de 2 bani.
Vezi ca sub intrebarea ta se afla si intrebarea lui.
Iar dumnealui se intreaba daca la 14 ani e prea inalt si precizeaza ca are 1. 85.
Buna! daca si baiatul respectiv te place te va accepta asa cum esti pentru cine esti. In plus esti foarte mica mai ai timp sa cresti dar depinde de organism. Si eu ma tem cateodata am 15 ani si am 1. 58. INSA aste este imaginatia noastra.Nu iti face griji.succes
Pai daca nu ii vii pana la genunchi, e bine.Sunt o multime de cupluri de genu asta, bine ca nu e invers.