Nu,nu e. Doar ca tatal ei e un fel de interlop, ma rog
Dacă spui că nu o poţi ignora,atunci încearcă să te comporţi cu ea,exact cum se comportă ea cu tine. Dacă îţi e teamă,mergi la director, spune-i că te deranjează.
Nu trebuie să îţi fie frică de tatăl ei, pentru că nu el face legea în acel ligeu. Gândeşte-te că există poliţie şi există reguli care trebuie respectate şi de tatăl ei, indiferent cine e el.
Cunosc şi eu o fată aşa, crede-mă, nu ai ce să-i faci. Ea se crede cu mult superioară pentru că probabil că nu toţi aveţi situaţia ei financiară... însă nu asta contează.
Cel mai bine e să încerci cu putinţă să o ignori, sau să-i plăteşti cu aceeaşi monedă.
Ţi-am zis, nu-ţi fie teamă de tatăl ei pentru că există legi în ţara asta care trebuie respectate! Nu vine el şi le face după bunul plac.
Am si eu o specie d-asta in clasa.
Cel mai bine e sa o ocolesti si sa iti vezi de invatat.
Cred ca raspunsul asta o sa te ajute cel mai mult.
Tu ai impresia ca ea este un fel de "rege" pana mea, o vezi toata ziua, vorbeste cu toti, nu ii pasa de nimic, vorbeste cu toti baietii, are bani, etc, etc.
Stii care e faza? Sunt baiat, am 16 ani si nici prin gand nu mi-ar trece sa am o astfel de prietena, doar vreun cocalar distrus poate, vezi de treaba, alea-s fara viitor in pana mea si oricum daca e sa imi placa de o fata nu e de cat de bine arata, trebuie sa arate si bine, sa fie draguta, dar oricum cel mai mult ma orientez dupa personalitate, de aia ce ai spus tu acolo, pentru mine este un total ASA NU! Majoritatea baietilor care sunt ca lumea gandesc la fel, restul stau cu distruse de genul ala care toata ziua vorbesc si gasesc replici la orice rht. Si vezi ca nici fetele prea frumoase nu ne plac pentru ca, de obicei, daca se lasa usor cucerite sunt c.u.r.v.e, iar daca se lasa prea greu nu le baga nimeni in seama. Daca sunt prea populare, iar este naspa, e greu sa iti explic dar sper ca ai prins ideea
Nu stiu,probabil n-am descris-o eu bine.
E foarte desteapta,arata super,ca un model din reviste,as fi cretina daca as nega asta,singurul ei defect este ca trateaza oamenii ca pe niste rahati.
I-am observat comportamentul indelung,si pare foarte cu capul pe umeri tipa,chiar a naibii de hotarata,doar ca e o chestie:
La noi in liceu sunt grupuri,si e unul unde stau doar cei mai cei,popularii, sexosii, frumosii, bogatii etc.
Ei bine, ea nu e in niciuna pentru ca pur si simplu ii evita pe toti, adica e genul care parca nu se multumeste cu un pamantean. Daca are vreo logica metafora pe care am incercat-o eu s-o fac.
Adica sunt cativa baietasi in liceu calumea dupa care ravnesc 99% din fete, iar ea, a avut N ocazii sa iasa cu ei, dar nu stiu, ii refuza pe toti.
As fi ipocrita sa spun ca e o c.u.r.v.a, pentru ca din cate vad nu e genul sa umble aiurea, dar ti-am spus, ori ii trateaza pe restul ca pe niste rahati gen ca ea e superioara si e imposibil de cucerit, ori asa e ea nu-i place sa le ofere atentie altora.
Nu stiu ce sa mai cred
Pai atunci pregateste-ti niste replici pentru orice. Am si eu colegi asa, de obicei ii ignor, nu prea imi pasa ca sunt ei populari si cand incearca sa faca misto de mine sau sa comenteze la orice e legat de mine, am mereu replica la mine si ii fac sa taca. Cum spuneau si ceilalti, ignor-o, o sa scapi de ea in cele din urma, cel ma bine e sa-ti vezi de treaba ta dar sa nu fi foreveralone.
A, da si daca e sexoasa si despteapta si ce spuneai tu, nu conteaza pentru ca pana la urma UN SINGUR BAIAT O SA O AIBA, so don't worry, cand vad fete super bunaciuni, desptepte etc etc imi spun asa "o ia unu" restul sunt disponibile nu stiu cum a sunat asta dar ma rog ti-am spus ca nu conteaza, cei mai multi baieti cauta o fata linistita care sa aiba ce invata de la el si nu ei de la ea... again da-o drc.