Traim in a *** mood! Toti spun asta ca sa se simta ei superiori fiindca fiecare vrea sa arate ca e superior, ca e mai mare in orice indiferent de scop si mijloc!
Nu-i lua in seama. Vor atentie, vor sa te distruga ca sa crezi ca n-ai dreptul la nimic. Chiar vrei sa le dai motivul asta de bucurie? Nu mai pune atat suflet asupra fumigenilor ironice si rautacioase si vezi-ti de ale tale, ca sunt atatea lucruri frumoase de facut in viata incat noi oameni le ocolim doar pentru. ca imprejurul nu ne lasa in pace.
Esti sanatoasa? Ce-ti trebuie mai mult draga mea? Ia gandeste-te, daca tu plangi ca altii te jignesc si ca esti un pic micuta de statura, cei care sunt bolnavi cu adevarat ce ar trebui sa mai faca? Sa nu crezi ca daca ei arat cu degetul, toti pun aceeasi eticheta. Doar poate niste teribilisti, complexati si frustrati care vor sa vada ca sunt altii la fel ca ei sau si mai jos. Ia si invata pentru tine, ca de aia te duci la liceu, sa te cultivi, sa aduni informatii, sa-ti dezvolti capacitatile intelectuale, nu pentru. a lasa parere buna altora. Crezi ca cei ce te insulta vor mai rade cand tu vei sta peste cativa ani la birou iar ei la 2-3 coji de seminte si-o bere facuta cheta la coltul bordurii?
Iubeste, fii indiferenta, echilibrata si impasibila la toate rautatile. Viata e un concurs in care cine e cel mai puternic, castiga tot razboiul. Lasa-i pe ei la bataliile astea mici. Tu fii o domnisoara demna de respectat, cu suflet mare, cu inima pretioasa, cu bun-simt si echilibrata.
Si, stii vorba aia, nu? Esentele tari se tin in sticle mici.. Noi vrem sa vedem esenta si nu cum arata sticla!
1. Mai poti creste.
2. Sunt baiat, si sunt sincer, asa ca tine cont de ce iti spun: fetele mai mici sunt mai dragute, mai finute.
Asa ca lasa-ti colegele in pace, nu te intereseaza ce zic ele. Tu doar ai grija de tine.
Numai bine!
Buna...
Nu ai de ce sa te simti complexata...Mai ai destul timp sa cresti. Uite eu, sunt mai micuta de statura, si mereu ma simteam aiurea...cand venea vorba de inaltime.etc. Dar am fost la doctor, mi-am facut analizele, si au iesit foarte bune...Nu am absolut nimic...
Oricum sa stii ca e avantajos sa fi putin mai scunda.
Nu asculta de altii, trateaza-i cu indiferenta, sa nu iti pese de parerile lor de prost gust, poate ca sunt invidiosi, poate ca vor sa te enerveze, ca tu dupa aceea sa te simti complexata...Nimeni nu-i perfect...Incearca sa le descoperesti defectele celor care rad de tine...Si sa-i platesti cu aceeasi moneda...Relax...Fi mandra de corpul tau...Si ar fi suuper daca ai fi scunda si slabutza Minunata silueta. minunata combinatie
Asa-i?
Te pup, si bafta cu baietii Vor umbla toti dupa tine
Heii. nu are de ce sa te afecteze. sin multe fete pitice. sh baietii le plac .sa stii! in plus poti imbla pe tokuri!
Mai iubita si eu am 20 de ani si am 1 50 eu ce sa mai zic stiu cum este sa te jigneasca cineva si eu am trecut prin asta si am pus la suflet mereu veneam acasa de la scoala plangand fii indiferenta nu pune la suflet rautatile altora
Asta e la fel zic si eu cum a zis flav, altii sunt saracii bolnaviiii care poate nu se mai pot vindeca capul sus nu pune la suflet
Stai linistita, pana la 20-22 de ani mai tot poti creste! Si apoi, sa stii ca tipele mignone au un farmec cu totul aparte, crede-ma! Nu mi-ar place una lungana nici de frica,... e ceva foarte fain sa te apleci spre Ea... Fa eventual sport - innot, tennis, du-te si la un endocrinolog, si o sa fie bine! Si eu, la 1, 87, am avut o dulcica mica exact de inaltimea ta, si n-am avut probleme! Success!
Aproape la fiecare specie femelele sunt mai mici... chiar si la om, ceva normal.
Eu am 17 ani, 1, 80 si o fata de 1, 65 ma baga sub radical, a cunostinte cu toate ca sunt seful clasei, aproape si al elevilor, De asta ar trebui sa-ti fie rusine, nu de 1, 57...
Nici iubita mea nu are mult mai mult, si crezi ca imi pasa? iti zic eu... NU.
Si sor'mea e la fel... Daca mai zice cineva ca esti mica si grasuta (daca esti grasuta) spune`le: "Mai bine mica si grasuta decat mare si proasta".
Te inteleg... dar ca sa te incurajez putin o sa iti spun ca esti mai inalta decat mine cu 1 cm
Si eu am fost cea mai scunda din clasa... 4 ani de liceu. Acum la facultate... iar sunt cea mai scunda dar lucrul asta nu ma deranjeaza. In general baietii sunt atrasi de fetele mai scunde pentru ca simt ca le pot proteja, asa ca din punctul asta de vedere nu ai mari dezavantaje. Daca totusi ai un prieten cu mult mai inalt, poti folosi tocuri.
Cum se spune, esentele tari se tin in recipiente mici... iar colegilor tai spune-le sa caute pe internet, sa vada cate din starurile de la Hollywood erau mai inalte de 1, 60 Iti spun eu ca nu sunt multe.
Ce imaturi ....nui lua in seama...nimeni nu e perfect asa ca ignorai...si poarta tocuri daca vrei sa pari mai inalta
Pai tu crezi ca cei care iti spun asa ceva sunt perfecti.nu ma fa sa rad...in fine.lasa-i sa vorbeasca ca oricum nu ajunge nimic la tine.asa este serul uman .gandeste-te.ca tu daca plangi noapte ca ti se spune pitica.atunci la cei care nu au o mana sau un picior. ei ce ar trebui se faca .gandeste fato.fiecare e frumos in firea lui
Stai linistita in scoala mea este o fata foarte micuta cam ca tine sau chiar mai mica putin si i-a ghici? este cea mai populara fata din scoala asa ca nu mai asculta ce zic alti si simte-te bine cu prietenii tai ei sunt invidiosi doar pe calitatile tale!
Nu te uita ce spun ei ca nu au dreptate....nu atrage atentzia... cu timpul os a cresti si tu... te pop si succes...
Stiu ce simti, dar nu stiu ce altceva sa-ti spun decat ca daca te lasi afectata de rautatile lor, atunci ei au castigat. Nu te lasa afectata, fi mai desteapta decat ei, invata carte si cand o sa ai o slujba buna si ei nu, atunci sa vezi ce o sa regrete ei cand o sa afle ca au ramas la fel de prosti si tu o sa te bucuri ca ai avansat mult in viata.
Te inteleg... eu am 19 ani, adevaru e ca sunt mai inalta dar foarte slaba, 45-46 de kg am la 1, 68. e foarte greu sa auzi comentariile celorlati si sa nu pui la suflet. dar daca te uiti la ei o sa iti dai seama ca au slabiciunile si defectele lor. poate nu in ceea ce priveste fizicul lor, dar sigur au defecte legate de caracter, de felul de a fi.
Nu ii lua in seama, pentru ca cu cat vad ca te enervezi mai tare cu atat fac comentarii si mai rautaciose. Razi cu ei de defectele tale, si eu fac la fel. Asa ne-a lasat D-zeu si nu putem sa schimbam chestia asta. Gandeste-te la defectele lor, (perfecti nu pot fii) si poate o sa vezi ca ei au mai multe defacte decat tine.
Stai linistita, prietenii tai o sa te aprecieze pentru ceea ce esti nu pentru imaginea ta.
Lumea e foarte rea, dar trebuie sa ne obisnuim cu ea.
Si parerea mea e ca tu ar trebui sa te accepti asa cum esti si sa te iubesti pentru ceea ce esti. Nu uita ca esti unica. Fiecare dintre noi suntem unici.
Nu mai plange pentru ca nu rezolvi nimic. E timpul sa iei atitudine.Nu te lasa "calcata in picioare"(e o expresie) si infrunta-i. Daca or sa vada ca esti puternica si poti sa rezisti la comentariile lor rautacioase, or sa inceteze.
Crede-ma am 7 ani de experienta, si eu plangeam dar am invatat ca trebuie sa fiu puternica ca sa supravietuiesc. :*
Nu te intrista. Mai este timp si vei creste. Daca te intristezi ca baietii nu se uita la tine inseamna ca ei nu inteleg ce pierd ca amu toate fetele sunt slabe, eu nu zic ca e rau sa fii inalt. dar fiecare este frumos prin ceva
nu atrage atentia komentariilor, ca si eu cind eu in serios comentarii oamenii se zadara mai tare ...FII MAI TARE DECIT CEILALTI :*
Nu trebuie sa te superi din acest motiv.si eu am aceeasi inaltime, si nu bag in seama ceea ce comenteaza lumea. o sa ai timp sa cresti.. pup