Si stresul poate fi de vina aici.
Incearca sa te culci devreme si puneti o data pe zi(preferabil seara) doua dischete din vata(demachiante)ude dupa ce le-ai tinut la congelator aprox 10 minute pe ochi.Te va ajuta mult.
Am si eu 2 intrebari.
-Le pun pe tot ochiul, sau mai jos putin unde sunt cearcanele? Adica am dischete din alea, si sunt destul de mari.
-Daca fac asta, in cat timp o sa se vada diferenta?(Si trebuie in fie care zi, nu?)
Macar de 2-3 ori pe sapt.Pe tot ochiul pentru ca te va ajuta si cu migrenele(doar acelea care provin de la stat prea mult cu ochii in laptop/gadget)
Dormi de la o oră decentă (de la 10, cam aşa), bea necesarul zilnic de apă(40-50 ml/nr. kg) şi nu mânca sărat.
Dar să ştii că pot fi şi din vina unor probleme la rinichi,parcă şi de la ficat,alergii,rinită etc.
Şi mai erau două metode,una era de ceva, mişcare de yoga, dar nu o ştiu.
Aşa, şi cea de-a doua, şi pe care am încercat-o şi eu, este să-ţi masezi zona aia cu ulei de sâmbure de struguri(găseşti la plafar).
E în jur de 12 lei, dar am găsit şi la 5. Te dai în fiecare seară şi dimineaţă.
Vezi să nu te dai mult.
Rezultate pot apărea şi într-o săptămână, şi într-o lună. Acum depinde.
Incearca Visine picaturi de ochi. Eu nu am probleme cu cearcanele dar cateodata cand stau pe telefon sau la PC incep sa imi lacrimeze ochi si ma ustura de parca as lacrima sare, atunci merg repede si ma spal pe ochi. Visine nu folosesc regulat dar poate pe tine te va ajuta. Si am si eu o intrebare pentru tine, tu desenezi pe PC cu o tableta grafica? Postezi undeva desenele unde le pot vedea si eu? Am o tableta grafica dar nu prea sunt invatat cu ea si nu prea am inspiratie, tot creionu si hartia sunt la baza
Desenele nu le postez, cel putin nu acum dar daca am sa le postezi o sa-ti trimet mesaj.Si ai putea sa-mi zici si mie ce tableta grafica folosesti? Ar trebuii sa-mi iau si eu una, si poti sa-mi zici si de unde ai cumparat-o.In legatura cu metoda ta am s-o incerc si daca ma ajuta, n-am decat sa-ti dau funda.
anonim_2729 întreabă:
OanaMedeea întreabă:
BrianMoser întreabă: