| AnOnim_6902 a întrebat:

Am si eu o problema... m-am certat cu o colega si acum vrea sa ma bata... chestia naspa e ca ea umbla cu unu de a 10. Eu nu vreau sa ma bat cu ea. ce ar trebui sa fac ca sa ma lase in pace? vreau mai multe rasp plz

3 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Hai mai cum sa te bata? Alta solutie nu exista? ce sunteti in filmul ala Sora 13? laughing Lasand gluma la o parte, trebuie sa o eviti si daca sa zicem prin absurd tu ai gresit nu ezita sa ii ceri scuze! O vorba mieroasa face bine cateodata! iar daca ea e vinovata, tine-o la distanta si spune-i daca incearca ceva exista si parinti si diriginte nu se poate sa faca asta! Suntem in secolul 21 nu 15 unde se aplica corectii fizice! Data viitoare inscriete si tu la un curs de autoaparre ca nu se stie peste ce nebuni dai! laughing Ai grija de tine sa ai o zi superba! papa!

| TheG1rl a răspuns:

Pai.am patit si eu asta.Deci daca am trecut prin asta in orice caz nu iti voi da ca sfat ce am facut eu pentru. ca nu a iesit frumos.laughingEu te sfatuiesc sa vb. cu colega ta frumos si sa va impacati si sa incerci sa o convingi ca nu rezolvati nimic prin bataie.ba mai mult poate va loviti sau alte cele.pe urma va impacati si va cereti scuze.asa ca mai bine va cereti scuze acum pana nu are loc acea ''bataie'' happy. Daca nu se rezolva lucrurile asa vorbeste cu mama ta sau cu mama prietenei tale. pardon fostei prietene.~! Bafta ~kiss

| PPG a răspuns:

~Bate-o Spargei Moacawinking, Nu cred ca al de a 10-a ar fi Atat De Dobitoc incat sa se bage in bataiewinking daca stai degeaba o sa fii badjocorita tot restul anului!