| andra_9523 a întrebat:

Am si eu o problema... m-am indragostit pentru prima oara de un baiat si dupa spusele lui si el de mine, dar el acum a plecat in alta tara de o luna si a promis ca o sa ma sune... da nu a facut-o. Nu stiu ce sa mai cred, zicea ca tine la mine, chiar mi-a creut si prietenia si acum nu mai da nici un semn de viata, si mie foarte dor de el, am petrecut o vacanta de iarna de neuitat impreuna si amintirile cu el ma macina mereu. Oare trebuie incerc sa-l uit? Help me, please.

Răspuns Câştigător
| Primo a răspuns:

Daca nu tea sunat de o luna ar fi mai bine sa nu te mai gindesti la el si daca totusi te suna hotarasti atunci ce vei face.Eu iti sugerez sati continui viata si daca te va suna tu vei hotari daca il vrei linga tine sau nuhappy

5 răspunsuri:
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Pai.km da. dupa parerea mea cred ca te.a cam uitat
daca tinea la tine te suna de km a ajuns acolo.sau nu stiu da te suna.ce intr-o luna nu a putut deloc sa te sune? sa fim seriosi.pai el s-a dus de tot sau se intoarce?

| Adry05 a răspuns:

1) ai acceptat cererea lui de prietenie? Deci oficial sunteti impreuna? Daca da, atunci e destul de curios de ce nu te-a sunatthinking, poate ca i s-a stricat telefonul, sau o alta serie de astfel de lucruri. Incearca sa gasesti pe altcineva, ca cine stie poate si el acolo in "tarile strine" o fi gasit pe vreuna, tu de ce nu ai face la fel? Cauta-ti si tu dragosteahappy si vei vedea ca daca baiatul pe care il vei gasi te ba face fericita, incetul cu incetul il vei uita pe acela! Succes!:*

| CrySs_2040 a răspuns:

Sincer? nasol de tinestraight face Poate sa fi patit ceva de nu te-o sunat.dar nu il astepta o vesnicie, continuat-i viata daca nu poti da de el.Pff incearca sa dai tu de el,si daca il prinzi cumva nu stiu, nu-l lua tare tare, intreaba-l asa frumos etcetc si dupa aia il iei la rost tongue tactica clasica big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti sugerez sa il uiti ca poate acolo are alta prietena, si pe tine nu te mai baga in seama.

| andra_9523 explică:

O sa se intoarca in tara la vara pentru ca are o problema familie...da mi-a cerut prietenia dar nu i-am dat un raspuns prea clar, desi pana sa plece le zicea prietenilor lui sa aiba grija de mine.nu mai inteleg nimic si cu siguranta nu mai are rost sa ma gandesc la el ca poate nu merita daca ma va suna cu sigurata voi sti ce sa ii zic. Multumesc tuturor pentru sfaturii sunt foarte folositoare >:d<