anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema mi-am facut prieten si suntem impreuna de 3 saptamani, dar este singura persoana la care tin. Mi-a fost frica sa-i spun mamei despre relatia mea cu el dar pana la urma am trecut peste asta si i-am zis, dar mi-a interzis sa vorbesc cu el deoarece parintii lui cu ai mei nu se inteleg bine si mai e o problema mama spune ca daca afla tata va iesi scandal dar eu i-am spus ca nu are de unde sa afle, dar nu e de partea mea ce pot sa fac ajutati-ma va rog ca sa o conving pe mama sa ma lase cu el?

1 răspuns:
| pengu a răspuns:

Nu este prea bine sa te ascunzi de tatal tau pentru ca daca va afla de la altcineva va fi poate mai rau. explica-i mamei tale ca prietenul tau este o persoana, iar parintii lui sunt alte 2 persoane si pentru asta ar trebui sa ii dea o sansa sa realizeze ca el nu gandeste exact ca parintii lui pentru ca pana la urma fiecare om este unic; spune-i sa separe un pic lucrurile: cearta dintre parintii vostri sa ramana intre ei si sa nu intervina in relatia voastra (ai tai nu se inteleg cu ai lui, nu cu prietenul tau). Oricum, dar daca relatia voastra va deveni mai serioasa va trebui sa vorbesti si cu tatal tau, iar cu ajutorul mamei si apoi si cu al prietenului tau sa ii explicati si lui cam acelasi lucru.
take care :p