| mIsTeR a întrebat:

Am si eu o problema nu stiu ce sa mai fac sa ma inteleg cu sora mea...am incercat sa o ajut la curatenie...la tot dar niciodata nu vrea sa vb cu mine... ce sa fac sa aiba incredre in mine:-((:-((...mersi

Răspuns Câştigător
| MisterKat a răspuns:

Incearca sa gaesti un moment potrivit(cand vezi ca e mai relaxata) si sa incerci sa vorbesti cu ea... Poate in unele momente e stresata, fie de la scoala sau de la serviciu. Intai trebuie sa ii acorzi tu incredere si atentie, stii cum se spune ca daca nu dai. nu primesti! Succes!

7 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Poate ca in unele momente este mai enervata sau suparata.Cand e mai linistita incerci sa rezolvi aceasta problema. Cum e vorba aia:,, Fratii se cearta, dar tot frati raman!''

| LCD a răspuns:

Vorbeste cu ea...si spune-i ca nu e normal sa se poarte asa, ca doar sunteti surori. apropie-te de ea...ajut-o...zambeste-i. arata-i ca se poate simti foarte bine cu tine tongue

| madalina2727 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti de ce are atitudinea asta.nimic nu e intamplator.ai gresit cu ceva sau sigur a deranjat-o ceva, vreun gest, nu stiu.eu zic sa insisti si eventual sa ii arati ca iti pare rau daca ti-ai dat seama unde ai gresit.trebuie sa vina un moment in care o sa aiba nevoie de tine si atunci o sa purtati ca niste adevarate surori. oricum asta e ceva trecator.

| Linda a răspuns:

Poate are motive sa nu aiba incredere in tine. Regula de baza, nu spune nimanui ceea ce iti spune tie. Si daca va vedea ca esti consecvent de partea ei posibil sa se dezghete.

| sweetangeloana a răspuns:

E greu sa ai o sora si sa nu te intelegi cu ea.cred ca trebuie sa gasesti un moment potrivit sa vorbesti cu ea si sa o intrebi cat se poate de deschis de ce nu vb cu tine? ce are cu tine? de ce nu are incredere in tine? trebuie sa o lasi, sa nu o sufoci ...la mine de obicei functioneaza! E mai mare ca tine? ai facut vre o prostie care sa o supere atata de tare incat sa nu iti mai vobeasca si sa te ignore? Mai exista o posibilitate.caz real...am o prietena care are o sora mai mica de cat ea si atunci cand prietena mea se simte rau, fie ca e acasa, fie ca e la servici ma suna pe mine ...nu vorbeste cu sora ei. daca vrea sa iasa in oras ...cu greu se poate sa mearga si sora ei. asta e urat DA dar sunt cazuri in care surorile nu se inteleg intre ele pentru simplu motiv ca : "daca ii povestesc sorami ce am facut aseara si ea da fuga repede la mama si la tata si ii spune tot? " si alte chestii de genul asta ...La un moment dat ma suna aceasta prietena si imi spune ca a reusit sa poarte o discutie cu sora ei mai mica (e diferenta intre ele 19 si 22 ani) si mi a spus ca se simte foarte bine. a fost greu la inceput dar incet incet totul a devenit la normal...
Acum ca sa incerci sa o mai imbunezi .nu stiu ...trezeste te mai devreme si incepe curatenia ininte sa se apuce ea ...incearca cu mici surprize. daca iti cumperi tu ceva, cumparai si ei... Daca reusesti sa te strecori in grupul ei de prieteni poate tine si asa.
Nu trebuie sa iesi in evidenta cu nimic... daca reusesti sa te strecori. ii va fi greu sa accepte ca esti si tu cand ea iese cu amici.Ma gandesc ca daca nu vb nici nu prea sti ce i place si ce nu i place...incearca sa afli... poate asa mai capeti ceva incredere din partea ei... Daca nu se rezolva in curand nu iti face griji ...la un moment dat o sa vina de la sine impacarea si atunci cand se va intampla o sa radeti impreuna si o sa va povestit tot ce ati petrecut sau patit in tot timpul in care nu ati vorbit
Succes mult si ...nu te lasa! O zi frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce farsta are.Cum comunica cu tine, intrebo cum vrea sa fie si de ce

| iulika_7699 a răspuns:

Pentru inceput incearca sa nu-i pui prea multe intrebari ..si cind vei vedea ca-i mai bine dispusa incearca sa vorbesti cu ea ...bafta!