anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema, nu stiu sa sarut adica pana acum nu am incercat dar nu stiu nici etapele ce trebuie sa fac etc.(nu vreau rasp de genu vei stii la momentu potrivit ce trebuie sa faci)happy

Răspuns Câştigător
| dedesh a răspuns:

Prea multe sfaturi de sarut nu sunt.sarutul vine de la sine.nu poate nimeni sa iti explice pas cu pas, pentru ca poate fi diferit.lasa-te purtata de val.

iti pot spune sa te apropii de prieten, cu gura intre deschisa, si sa va "atingeti" limbilehappyca si cum v-ati masa limba unu celuilalt.happyvine de la sinehappy

oricum bafta!

9 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Cand vorbesti de sarut nu poate fi vorba de genii. La fel, nu ai ce invata, nu exista trucuri. O sa inveti cand practici, te implici si te lasi dusa de val.
Daca nu simti ceva deosebit in momentul sarutului, asta denota ca nu a fost momentul potrivit pentru asa ceva, nici vorba de stangacie in materie de sarut.

| skatergurldenisa a răspuns:

Nu prea exista sfaturi despre sarut insa am eu unul cand a trebuit sa sarut prima oara l-am muscat involuntar pe prietenul meu de limba asa ca ai grija sa nu faci asa ceva ca s-ar putea sa nu-i placa bafta

| technotronic a răspuns:

Si trebuie sa ai si respiratia "fresh" altfel sa nu incerci

| Spufff :x a răspuns:

Nu. ti fa griji pentru. atata lucru happy totul vine din interiorul tau.lasa`te condusa de val day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, nu exista etape neaparat. Poti sa saruti pasional sau poti sa incerci din prima cu un french. Primul raspuns e foarte bun.tongue

| cristina a răspuns:

Stai linstita nu-ti mai face problema sa stai sa te gandesti oare cum va fi oara ii va placea

da ii va placea fi sigura

oricine stie sa sarute.

si poate nu-ti dai seama inca cat de bine

nu e nimic greu

pur si simplu toate o sa vina de la sine. fa doar ce simti si fi sigura pe tine cand faci lucrul asta

nu te gandi nicio clipa ca nu-i va placea deoarece nu are cum

o sa fie bine si o sa-ti placa.:*

te pup

succes.si sa nu-ti fie rusine. fi cu tupeu.

te pup:*( merit si eu o fundita?)

| myutza a răspuns:

NUi nici o problema si eu nu stiam sa sarut si primul meu prieten ma ajutat...dopa ca m-am sarutat cu el normal i-am spus ca eu nu stiam sa sarut si dopa ma invata el sa sarut si cu limbutza... dar e foarte simplu cand te saruta cineva te iei dupa el te lasi fermecatahappy; P; te pup si sper s ainvetzi sa saruti:*Succes:*:*

| IepurashRocker a răspuns:

Sincer, când nu stiam sã sãrut, mi se pãrea scârbos straight face nu-ti pot explica, chestia e cã totul vine de la sine. Faci... ce simti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am avut primul sarut de curand si pot sa iti spun ca eu chiar nu stiu cum am ajuns sa ne sarutam. pur si simplu o sa iti vei da seama atunci...