Parintii mei devenisera obsedati de OTV si de toate minciunile gratuite pe care le difuzau ei acum vreo 2 ani, in perioada cu Elodia & so on, imi povesteau cum il asteptau pe Diaconescu, in fiecare seara, nerabdatori.)
Sper din suflet sa nu difuzeze si episodul al-nu-stiu-catelea din serial, ca imi ucide parintii otv-ul asta. Daca sunt destul de in varsta, ca si ai mei, atunci ar trebui sa-i intelegem.
OTV-ul e cea mai mare prostie. se uita colegii mei doar ca sa-l imite pe diaconescu si acum ii spun diavolescu.
Si ai mei sunt obsedati de OTV. Parca i-a hipnotizat Diaconescu. Nu stiu daca ai mei chiar cred ce se difuzeaza acolo dar se uita ca se intampla multe lucruri amuzante si neobisnuite acolo. Si varmiu si vecinii mei sunt la fel. Eu le-am spus toturor ca daca se intampla cumva sa ma uit si eu la OTV sa ma impuste.
Daca stai la bloc arunca tv pe gream iar daca stai la casa ia un ciocan si descarca-te
Da si eu am dat o data pe OTV din intamplare si am vazut emisiunea de care zpui tu din cate imi amintesc se numeste "pe urmele soacrei"... nha ca sa creasca raitingul sau cum eu zice:]]
si mama se uita inainte dar daca a vazut ca tto repeta aceleeasi minciuni s-a plictisit si acum spre fericirea mea nu se mai uita\:d/
stai lin or sa se plictiseasca iti zpun eu ca asa faceam si eu cu tata ii spuneam mamei ca este mai mult ca sigur o minciuna din ceea ce se spune acolo
sa fim seriosi la cate episoade cu elodia...magda,tot felul de specimene numa din astea a avut ca invitati
e o minciuna or sa se convinga si ai tai
, ai urlat destul de tare in urechile lor? Poate nu te-au auzit, era televizorul dat prea tare. Hai sa vorbim, daca ai chef accepta sa fim prieteni(prietene) pe site.