| mihai9996 a întrebat:

Am si eu o problema ..recunosc sunt dependent de telefoane si gageturi...pe internet 80 %sunt lucruri legate de telefoane ...cand imi cumpar un telf dispare momentan acea dorinta dar dupa ceva timp apare iar ...acum sunt iar in acel impas emotional..ma gandesc sa imi vand telefonul sa imi cumpar note 3 sau one m8...si tocmai asta este problema ma gandeac non-stop ce sa aleg dintr-e cele doua si caut mereu pe net comparati legate de cele 2 telefoane...si din acest lucru mi-am dat seama ca sunt dependent...ma gandesc la niste telefoane pe care oricum dca ee o sa il cumpar tocmai peste 1 luna...nu stiu cum sa scap de acest gand obsesiv crying

1 răspuns:
| SuruuChan a răspuns:

Ok... deci tu clar ai o problema. Aici conteaza si varsta. Depinde mult in ce perioada te-ai nascut. Si aici nu este o problema cu obsesia, este o problema cu aroganta, invidia sau in cel mai rau caz egoismul provocat de publicitatea care parca te drogheaza laughing. Deci ce trebuie sa faci tu este sa renunti in a mai dori sa ai cel mai cool telefon, gandeste-te doar ca unii nu au bani de mancare si tu iti cumperi telefoane lunar sad. Trist, nu? Nu mai face comparatii si stai calm, gandeste-te la telefonul care te avantajeaza cel mai mult si care iti satisface toate nevoile, mai mult sau mai putin. Bafta!