Buna.Si eu cred ca e vina amandurora. Daca avea putina incredere in tine te-ar fi lasat in pace si ar fi asteptat sa ii explici mai tarziu.Dar nici injuraturile din partea ta nu consider ca isi aveau locul, dupa ce tot tu ai scris un mesaj care nu avea cum sa starneasca altceva decat intrebaril multiple din partea ei. Totusi, cat ai stat sa ii scrii de mai multe ori sa te lase in pace etc. cred ca era mai productiv daca scriai direct mesajul cu explicatia.Asta e, daca sunteti prietene adevarate veti trece peste aceste faze prostesti.
E vina amandurora. Vina ei ca tot forta conversatia, chiar daca tu nu o voiai pe moment, si e vina ta ca ii tot raspundeai in loc sa ii spui o data ca o contactezi tu seara, si in restul zilei pana atunci sa o ignori sau s-o blochezi. Adica tu pe langa ca ai dat dovada de slabiciune ca nu ai putut sa-ti impui niste bariere pe care sa nu le treaca, ai si cedat nervos si ai spus lucruri ce nu le mai poti retrage acum. Data viitoare, fi stapana pe situatie si invata sa te impui.
Anonimul35 întreabă: