| suparici a întrebat:

Am si eu o problema si de aceea va rog sa ma ajutati.sunt intr-o situatie in care nu stiu cum sa procedez si miar prinde bine niste sfaturi.eu si cu prietenul meu am avut de curand o neintelegere ne-am certat din cauza unor minciuni spuse de niste prieteni binenteles am luat foc si mam agitat foarte rau. iar acesta ma plesnit crezand ca am sa ma linistesc si din pacate au vazut niste oameni care au anuntat politia si binenteles a aflat si parinti care acestia miau interzis sa mai vb cu el.acum stam separati unul d celalalt si suferim el ma iubeste foarte mult si regreta nespus c s-a intamplat suntem d aproape 2 ani impreuna si ne intelgem foarte bine si neiubim unul pe altu.eram mereu impreuna de nedespartit... dar acum nu stiu c sa fac parinti nu ma mai lasa d loc si nici nu vreau sa mai auda de el. spuneti-mi va rog ce sa fac merita sa lupt pentru el?

3 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Sa lupti pentru el?
cum te-a plesnit acum poate sa te plesneasca si altadata. Daca intr-adevar avea principii baiatu' iti spun eu ca nu te lovea orice ai fi facut. Dar din pacate, nu are.Nu exista "nu am vrut" "iarta-ma" "din greseala" sau "mi-a scapat pumnu". Lasa-l...

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

De acord cu OZ. Dacă te iubea într-adevăr se putea abţine. Iar tu ai putea să începi să nu mai crezi în tot ce spun alţii.

| kittycat a răspuns:

Din moment ce te-a lovit o va face si a2a oara sfatul meu e sa mai astepti pana se vor calma si parintii tai