| negat1ve a întrebat:

Am si eu o problema, si inca de foarte mic am observat asta! Nu stiu daca e o fobie sau ceva din nastere, dar se pare ca ma tem de bataie. Nu, nu de bataia in sine sau despre subiecte sau cea din filme, dar atunci cand vad una desfasurandu-se in fata mea sau in apropierea mea, ceva se intampla cu mine. Tremur tot, mi se subtiaza vocea, bataile inimii cresc, si mi se inmoaie picioarele ( ceva de genul cu o senzatie de lesin ). Nu sunt inteleg doar nu ma bat eu sau nu imi face mie rau, de unde si pana unde frica asta? Am incercat sa o infrunt, uitandu-ma la filme de actiune, violente, ceva batai si pe youtube, dar nu apare senzatia de care va vorbeam mai sus, ci doar cand o vad real. Mai are cineva problema asta? Sau i s-a mai intamplat cuiva si a reusit sa scape? Astept cat mai multe raspunsuri, multumesc!

5 răspunsuri:
| WholeWorld a răspuns:

Pai spune cati ani ai ca sa-ti spunem daca poate fi o fobie.
Poate nu faci diferenta dintre adrenalina si fobie...
Sau doar ai tu impresia asta.

| PastramăDeElefant a răspuns:

Da. am avut-o eu!
Si nu cred ca prin uitatul la filme o sa te ajute eu stiu ca in scoala am avut probleme cu un coleg si a sarit la bataie imi tremurau picioarele de nu stiam cei cu mine si mai avea putin si imi dadea lacrimile. Oricui i se intampla sa se certe cu cineva pana ajunge in faza de bataie. ei bine atunci cand tie frica, cand iti tremura picioarele sa iti iei inima in dinti si sa sai ii dai una. O sa te simti mai bine dupa ce l-ai lovit chiar daca tot iti tremura picioarele si tie frica ( nu intrece masura si asta nu inseamna ca trebuie sa te bati ca sa scapi de problema asta. asteapta momentul in care te hartuiste cineva )! Ei bina sper ca te-am ajutat si problema asta e ca in copilarie iti faceau prietenii, fratii sau chiar parinti glume prosteti in care te speriai. Funda?

Frica asta a ta este adrenalina!

| stella390 a răspuns:

Pai ai aceasta fobie este din cauza ca in primul rand violenta nu este buna,si cred ca daca nu esti un bataios fiecaruia ni se face foarte frica,aceasta frica este si putin frica de moarte pentru multe din batai duc in lucru grave, dar aceste cazuri sunt extrem de rare. Daca vezi destul de des batai ai putea sa le eviti, daca nu le mai vezi mult timp poti scapa de aceasta frica, pentru ca, creierul nostru uita fobiile acestea usoare.
Sper ca te-am ajutat. FUNDA?

| WholeWorld a răspuns (pentru stella390):

De ce dracu toata lumea care raspunde la o intrebare pune la sfarsit FUNDA?
Daca vrei sa ajungi userul anului sau altceva, nu trebuie sa pui la finalul oricarei intrebari FUNDA?
Sunte-ti penibili oh go on