| Ramonyk_4829 a întrebat:

Am si eu o problema si va rog sa-mi dati si mie un sfat.De doua zile nu mi-am mai vazut prietenul, deoarece parinti mei nu ma mai lasa sa ies pentru ca a aflat ca am o relatie cu el(pentru ca noi doi suntem verisori sau nu stiu exact ce ruda suntem). De cand nu l-am vazut nu stiu ce sa fac fara el, nici macar la telefon nu am vorbit, sunt foarte disperata.Acord fundita persoanei care imi da si mei un sfat. Ajutati-ma si pe mine ca nu stiu ce sa fac.Pls!

Răspuns Câştigător
| yoyo01 a răspuns:

Draga mea daca sunteti verisori ar trebui sa fi constienta ca o relatie serioasa si de viitor nu se poate intre voi.
stiu si eu un caz de genu asta ...adica o relatie intre verisori dar cei 2 au acceptat ca nu pot sa aiba o relatie oficiala si o tin pentru ei adica se simt bine impreuna si in rest fiecare cu viata lui...imi pare rau sa-ti zic dar nu cred ca are rost o relatie de viitor intre neamuri pentru ca pot aparea probleme mai tarziu
bafta oricum kiss

6 răspunsuri:
| stefanutza a răspuns:

Fata daca e in vreun fel ruda cu tine chiar daca il iubesti lasa-l liber ceea ce iubeste cu adevarat elibereaza :p
chiar daca iti place de el rupeo cat mai ai timp tio spun din propria experinta

| dyav0litza a răspuns:

Spunele parintilor ca iesi cu o pritena daca nu te cred intalneste intr-adevar cu o prietena si le-o dai la telefon sa se convinga apoi te intalnesti cu el

| Ramonyk_4829 explică:

Acum ne-am despartit si simt ca mi se rupe sufletul.Nu ma pot abtine din plans.Sunt distrusa nu mai stiu ce sa fac.El nici nu vrea sa mai auda de mine si azi va veni cu maicasa la mine acas.Ce o sa fac cand il voi vedea din nou?

| Alicia4408 a răspuns:

Pai nu prea e bine. Daca sunteti rude din punct de vedere religios nu este permis. Incearca sa te acomodezi cu ideea. Poate iti vei gasi pe altcineva. Dar daca nu se poate vorbeste cu mama ta sau cu un preot si gasiti o solutie! Eu te sustin sa stii. Stiu ca este greu. Bafta!

| crushedrose a răspuns:

Pai daca e ruda atunci mai bine uita-l...mai ales daca e o relatie ff serioasa, relatiile intre rude sunt interzise prin lege

| yoyo01 a răspuns:

Draga ramonyk incearca sa fii tare ...trebuia sa se termine odata ca mult nu mergea ...parerea mea.
acum sa ai grija de tine si incearca sa treci mai departe cat mai repede posibil.incearca sa iesi pe afara cu prietenii sau orice alta activitate care iti atrage atentia
multa bafta
pup:*