| MllsEcstasy a întrebat:

Am si eu o problema. simt ca stresul ma rapune, ca nu mai pot. bunica mea e internata de cateva luni in spital si ma doare foarte tare sa o vad asa, fiindca tin la ea enorm. am o gramada de probleme cu prietenii. prietenul meu se descarca pe mine pentru orice lucru minuscul, chiar daca are legatura cu mine sau nu. mama mea e foarte ocupata cu munca si cu bunica mea, iar eu nu mai am niciun stalp de sprijin. chiar si cand am fost bolnava am zacut singura intr-un pat. prietenii mei nici nu s-au deranjat sa dea macar un telefon sa vada cum ma simt, daca mai traiesc... la scoala iarasi sunt intr-un stress continuu fiindca e destul de dur regimul acolo. si pur si simplu simt ca nu mai pot. ziua nu pot manca, noaptea nu pot dormi, am calcemia foarte mica si sunt si usor depresiva. dar ce ar trebui sa fac? mi-e teama ca daca o tin in ritmul acesta o sa ma imbolnavesc si eu. nu inteleg de ce se sparg toate pe umerii mei, si nu cred ca o sa mai rezist mult timp... imi puteti da ceva sfatuuri?

Răspuns Câştigător
| deathy a răspuns:

Ce iti pot recomanda este sa te relaxezi putin.Ca tot e vacanta de vara du-te la tara la bunici sau cu prietenii undeva.Plimba-te in parc cu prietenii tai, incearca sa uiti de probleme.Te poti duce si la sala sa faci putina miscare.Eu la sala uit de toate problemele si ma relaxez cel mai mult. Sper sa-ti fi fost de ajutor.Mult succes!

1 răspuns:
| corodidenisa a răspuns:

Du-te la un pshiholog el va stii cu ce te poate ajuta