| xVaLy56 a întrebat:

Am si eu o problema
Sunt clasa a9a, 15ani
Ma inteleg foarte bine cu colegii am note bunicele adica 7, 8 dar nu stiu ..am zile in care nu am chef de scoala pur si simplu plec acasa si acesta " problema" o reped din ce in ce mai des.
Nu am probleme in familie sau chesti din astea dar nu stiu ce am sau n-am

Doresc niste sfaturi cum sa remidiez aceasta problema... accept orice raspuns gen "ai nu stiu ce" "esti nu stiu cum"

P.S. Vreau sa ma tin de scoala.

Răspuns Câştigător
| Nayuky a răspuns:

Pai din ce in ce mai multi copii parca trec printr-o faza deasta..chestia e ca poat fi si mediul..adica deja incepem sa ne comportam ca la 18 ani si noi avem 14-15 multi si pierd copilaria si dupa aia nu stiu de ce sunt plictisitilaughing dar e si o chestie uarta cand nu mai stice sa faci si vrei doar sa fii singur, si parca nici de prieteni nu mai ai chef..si eu sunt in faza asta am14 ani si sunt tot in clasa a 9-a, cel mai bine este sa stai langa prietenii tai si eventual scriie undeva ce simti..sa te descarci si daca nu vrei sa stai cu nimeni asculta muzica.e linistitoare si te mai inveseleste putin.e o perioada foarte grea.cel mai bine ar fi sa mergi undeva intr-un parc unde sa nu se auda nici masini sa fidoar tu sa stai pe iarba ore intregi si sa nu te gandest la nimic..sau eeventual la tampenii(nimic serios)..azi a fost intr-o stare groaznica..si am avut 2 ore libere..si am mers pe malul apei(bega) cu 2 prietene..si una din ele a vrut sa mergem mult mai incolo si acolo se auzeau masini..era sa ma apuce plansul din cauza masinilor asa ca m-am dus intr-un loc unde nu se auzea nimic decat pasari.a fost foarte relaxant..ar trebui sa incerci poate te binedispui si o sa iti revi