| cristina_3162 a întrebat:

Am si eu o problema. Sunt cu un baiat de o luna, el a avut probleme financiare si m-am oferit sa il ajut. Dupa multe insistente a acceptat ajutoru meu. Apoi intr-o zi afland ca are din nou probleme financiare m-am oferit sa il ajut din nou si dupa multe insitenete a acceptat. Acuma mi-a cerut el ajutoru si l-am ajutat din nou pe plan financiar. Nu vreau sa intelegeti gresit bani mi a dat inapoi, iar eu sunt de conceptia daca am posibilitatea sa te ajut de ce sa nu o fac. dar nu vreau ca in timp sa ma vada ca pe o sursa financiara? ce sa fac sa il mai ajut in continuare?
nu vreau ca la un moment dat sa fie influentat de ajutoru meu financiar oferit, si sa stea cu mine numai pentru asta... dar in acelasi timp as vrea sa il ajut. sa vada ca sunt alaturi de el atat la bine cat si la rau.

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Atat la bine cat si la rau. Este bine sa te poti baza pe partenerul tau, iar cand el are nevoie sa-l ajuti si tu. Am cunostinte care s-au casatorit si nu isi pun banii la comun, este mai bine asa?
Ai zis ca el ti-a dat banii inapoi, atunci este clar ca nu te tine ca pe o pusculita, si ca are anumite principii, atunci nu te teme sa-l ajuti oricand are el probleme, nu cred ca va profita de asta.

2 răspunsuri:
| whatever_3916 a răspuns:

Frumos din partea ta ca l-ai ajutat happy data viitoare cand iti mai cere bani incearca sa-l refuzi si vezi si tu cum reactioneaza happy daca reactioneaza urathappy e clarwinking te vede ca pe o sursa financiara si atat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exact ce a zis abc are dreptate, daca vezi ca e ok in continuare, e bine daca nu, parareste-l