Eu cred ca acest baiat este unul superficial daca o pipaie pe colega ta.numai suferi. tu esti foarte draguta sunt sigura.lasa toata suferinta asta pentru ca nu merita.traieste`ti viata si asteapta baiatul potrivit pentru tine.nu merita toata agitatia.Lasa`l in pace si daca te place va veni singur la tine. dar daca faci mereu primul pas si ii dai satisfactie se invata.si colega ta.cred ca este o prietena fala din moment ce a dfacut asa. fundita?:X
Nu cred ca frumusetea conteaza, ci faptul ca tu stii foarte prost limba romana si probabil nu intelege ce spui. Presupun ca esti la o scoala speciala pentru copii cu probleme de invatare si ar trebui sa-ti gasesti un iubit pe masura ta, fiindca altfel va fi dificil. Un iubit cu un coeficient de inteligenta normal ar fi frustrat de o relatie cu o fata care se exprima in modul absolut neinteligibil pe care il folosesti tu.
Atunci e tare grav. Vorbeste cu parintii tai sa te duca la un psiholog care sa-ti evalueze capacitatea de invatare si exprimare. daca tu esti la o scoala noramal si scrii asa, in orice context, situatia este grava si impune masuri urgente.
Nu sunt la slc cu probleme era fratele meu mai mik langa mine si am scris mai repede :d dar in niciun caz la o scoala pentru copii cu probleme
Wow.mai usor. este frumoasa. toate fetele sunt frumoase in felul lor. dar cele care sunt deosebite, sunt acelea care au incredere in ele.Trebuia sa iti faci o parere mai buna despre tine, si nu ii acorda atenti Mariei, sigur nu o va place pe ea, daca isi va dea seama ca persoana este de fapt.hmm.cred ca ar trebui sa o iei de la capat intr-un fel, adica la inceput comportate normal cu el, adic sa nu disperi cand il vezi sau sa te rusinezi.Aranjazate,fati multi prieteni.mai pe scurt fi sociabila, de gasca, si sigur te va place. iar restul cred ca vine de la sine. sper ca te-am ajutat.pa-pa>
Sa inteleg ca nu vrei sa lupti pentru acel baiat pentru ca nu te consideri tu "frumoasa"? daca nu lupti, nu castigi, arata-i ca iti place de el, dar daca el nu si pace, imi pare rau, cauta pe altcineva, baiatul acela nu te merita.
Primul lucru e sa ai incredere in tine... daca nici u n'ai incredere in tine, nici d'la alti nu poti avea pretentii d la alti..
daca nu esti genu de persoana sa spui in fata ceea ce simti, nu cred ca se pune problema sa ii spui lui direct ca'l iubesti.
Incearca sa'i atragi atentia (dar nu prea "excesiv") in mod placut, incerak sa te apropii de el.
Ai putea sa'i "dai s niste semne". Si vezi s el cum se comporta, cum o sa reactioneze. succes :*
Daca vrei poti sa ma anunti de c se intampla.de progrese.