| Iuliss a întrebat:

Am si eu o problema... toate colegele mele spun ca sunt o fata super si de treaba si draguta. dar pana acum (am 13 ani) am avut un singur prieten.si ma obsedeaza ca fetele mele de la mine din clasa au prieten si eu nu. ajutati-ma CUM SCAP DE OBSESIA ASTA?!?!?!?

7 răspunsuri:
| ÅñdRa a răspuns:

Hmmmmmmmmmm
si ce daca ele au... o sa vina si timpul tauhappy
nu-ti face grijihappy

| peanut a răspuns:

Prieten de la 13 ani? bolnavicios... 13 ani si relatie de 6 luni?! asta e pandemie...
doamne, fetelor, ce va apucat din senin sa va faceti prieten si eventual sa o faceti de la 5 ani?straight face
parca ati ramas fara timp, ce dumnezeu.

| albastrel a răspuns:

Tocmai pentru ca esti o fata super nu ai prieten! nu ai gasit baiatul super de care ai nevoie! mai asteapta macar inca vreo 2-3 ani si sigur il vei gasi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 13 ani nu aveam prietena...pe la 14 a inceput avalansa, pana atunci imi minteam colegii ca am o prietena la tara la bunicamea laughing
Crede-ma, mai bine astepti unu cat de cat dragut, decat unu nasol si sa regreti in viitor(cum fac colegele, colegii mei acum).

| fluturas a răspuns:

Tu iti faci griji ca nu ai pretin la 13 ani :O? confused

vai vai laughing ce am fost si ce-am ajunshee hee

si eu am 12 ani si jumatate big grin si nu am avut pana acum un prieten nici nu o sa am prea curand laughing si pot sa-i spun asta oricui faar nici o jena laughing inca chiar cu mandrie big grin

si fetele tale din clasa pun pariu ca mai mult din jumatate au prieten doar asa ca sa fie si ele in pas cu moda, si tu ce vrei sa faci? sa-ti te "comby" laughing cu unu numai asa sa nu mai comenteze colegele tale?
da lasa-le draga sa zica ce vor... poti sa le spui f clar si direct ca tu nu-ti faci un prieten doar asa de ochii lumi tongue si preferi sa stai cu un baiat doar daca iti place de elwinking

o sa ai si tu stai linistitawinking big grin
nu te mai tot stresa atat si traieste-ti copilaria cand o sa vina momentul sa ai un prieten, o sa aiwinking kiss

| yellowalien a răspuns:

Mai copilasi... vedeti-va voi de copilarie si nu mai grabiti anumite momente ale vietii, ca vor veni si astea cand va asteptati mai putinhee hee Bucurati-va de clipele astea, ca nici nu va dati seama cand cresteti...

| Iuliss explică:

Oo doamne iulitz...

eu ti-am zis ca o sa vina si timpul tau da uh nu ca batmann zboara.

sa ma prezint:sunt o colega dea iuliei...

si i-am tot spus ca e draguta si lucrurti de genul asta si ca o sa ii vina si ei randul...

dar nu ma ascultat...

iar acum, ii este chiuda pe o colega deaei.

cu toate ca toate i-am spuys sa nu mai fie.

eee.
asta e viata...