| carinnutza a întrebat:

Am si eu o problm. As vrea si eu sa fiu mai mult bagata in seama si nu stiu ce sa fac, adica ma bag in seama dar sunt asa parca distanti prietenii mei fata de mine. Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Acum depinde si de caracterul tau, sunt unele persoane care au caracterul mai firav, ca sa le zicem asa, unoeri asta tine si de zodiebig grin sunt unele trasaturi la zodii care se potrivesc, e posibil ca din zodia ta sa fie "mostenite" niste trasaturi care sa te faca mai vulnerabaila ca sa zicem asa. Sper ca ai inteles cat de cathappy. Succes!

| OnlyMilkandHoney a răspuns:

Nu iti dorii neaparat atentie, prietenii adevaratii sunt cei care nu te ignora pana la urma nu? Nu incerca sa le arati ca esti disperata dupa atentia lor ca lasi sa se creada ca nu ai altii prietenii in afara de ei.Bagai in seama sa fie totul ok insa lasa-i si pe ei sa te bagi si faceti mai multe lucruri impreunahappy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de mai multa atentie, sa inteleg. De ce prietenii tai sunt distanti fata de tine? Scoate-i pe toti afara si propune-le sa faceti ceva distractiv, explica-le cum se joaca, spune-le glume, iesiti la niste plimbari. Daca sunt prietenii tai ar trebui sa fiti destul de apropiati.