Vorbeste mai mult ca ea si incearca sa-i arati ca viata este frumoasa si merita sa traiesti...+ ca viata este de la Dumnezeu este cel mai frumos dar...
Spune`i ca nu merita sa lase tot ceea cee pe pamant, doarpentru ca simte ca asa trebuie facut. Nu intotdeauna ceea ce simtit este si bun pentru noi. ajut`o spune ì ca ti-arfrange inima, dupa cum ai sps o iubesti si spune`i sa nu te paraseasca pentru ca ai mare nevoie de ea, sa ramana in viata macar pentru tine daca nu o face pentru ea...
Am uitat sa mentionez ca nu crede in Dumnezeu, pe langa emo mai este si satanista
Astia care vorbesc mult despre cum se vor sinucide rar o vor face.
Nu trebuie decat sa isi gaseasca un scop si gata. Si sa renunte la muzica emo.(SERIOS)
Viata este un dar. Nu merita sa renunte la ea pentru ca toate probleme sunt un fleac si trec. De ce prietena ta se gandeste doar la ea? Nu se gandestela familia si prietenii ei? La cei pe care o iubesc? Nu se gandeste ca a fost creata cu un scop? Nu a auzit de iad? Nu stiu daca este cel mai potrivit loc de a vorbi de Dumnezeu... dar El decide cand sa ne ia sau nu la El. Si eu am suferit desi am doar 17 ani dar cu ajutorul Lui am reusit sa trec peste multe, am inteles este Cineva acolo sus care ne iubeste si are grija de noi poate poate o sa ne schimbam si noi. Oamenii spun ca tineretul a decazut dar noi inca nu avem sufletele pervertite. Suntem putini dezoreintati pentru ca nu stim unde sa cautam adevarata fericire. Nu sunt eu cea mai potrivita sa vorbesc despre Dumnezeu dar nici sa tac nu pot. Cel mai bine ar fi sa mergi cu ea la un preot sa se spovedeasca si sa spuna ce ganduri are, ce are pe suflet, va reusi sa o faca sa se razgandeasca. Ingerasii pazitori sa va protejeze! Doamne ajuta!
Bica1453 întreabă: