| AnnaMaryStar a întrebat:

Am si eu un caz mai dificil. O prietena de-a mea e mai emo si vrea sa se omoare pentru ca spune ca nu mai are de ce sa traiasca. A mai incercat sa se omoare o data.Am incercat sa o conving sa nu o faca da nu ma asculta.Imi vine sa mor o data cu ea pentru ca imi este o buna prietena, ea ma intelege.Cum sa fac sa o conving ca nu e bine sa se omoare?

6 răspunsuri:
| annna a răspuns:

Vorbeste mai mult ca ea si incearca sa-i arati ca viata este frumoasa si merita sa traiestiwinking...+ ca viata este de la Dumnezeu este cel mai frumos darwinking...

| Rosemarie a răspuns:

Spune`i ca nu merita sa lase tot ceea cee pe pamant, doarpentru ca simte ca asa trebuie facut. Nu intotdeauna ceea ce simtit este si bun pentru noioh go on. ajut`o spune ì ca ti-arfrange inima, dupa cum ai sps o iubesti si spune`i sa nu te paraseasca pentru ca ai mare nevoie de ea, sa ramana in viata macar pentru tine daca nu o face pentru ea...

| AnnaMaryStar explică:

Am uitat sa mentionez ca nu crede in Dumnezeu, pe langa emo mai este si satanista

| seby19 a răspuns:

Astia care vorbesc mult despre cum se vor sinucide rar o vor face.
Nu trebuie decat sa isi gaseasca un scop si gata. Si sa renunte la muzica emo.(SERIOS)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata este un dar. Nu merita sa renunte la ea pentru ca toate probleme sunt un fleac si trec. De ce prietena ta se gandeste doar la ea? Nu se gandestela familia si prietenii ei? La cei pe care o iubesc? Nu se gandeste ca a fost creata cu un scop? Nu a auzit de iad? Nu stiu daca este cel mai potrivit loc de a vorbi de Dumnezeu... dar El decide cand sa ne ia sau nu la El. Si eu am suferit desi am doar 17 ani dar cu ajutorul Lui am reusit sa trec peste multe, am inteles este Cineva acolo sus care ne iubeste si are grija de noi poate poate o sa ne schimbam si noi. Oamenii spun ca tineretul a decazut dar noi inca nu avem sufletele pervertite. Suntem putini dezoreintati pentru ca nu stim unde sa cautam adevarata fericire. Nu sunt eu cea mai potrivita sa vorbesc despre Dumnezeu dar nici sa tac nu pot. Cel mai bine ar fi sa mergi cu ea la un preot sa se spovedeasca si sa spuna ce ganduri are, ce are pe suflet, va reusi sa o faca sa se razgandeasca. Ingerasii pazitori sa va protejeze! Doamne ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa mergi cu ea la un preot sa se spovedeasca sa spuna ce are pe suflet... Nu ii e frica de iad? Nu se gandeste cate persoane o iubesc? Dumnezeu este singurul care are dreptul de a ne lua.