Buna, stai linistit ca la varsta ta esti foarte bine...ai 13 ani, pana la 18-19 ani mai poti creste inca mult si bine...succes.
Moam tu ai parea un urias pe langa colegii mei de clasa
care in clasa a 8-a au 1.50
nu mai fi complexat ca pana la 18 ani tot mai cresti doar nu vrei sa ai 2 metri la 13 ani nu?
succes si fara complexe
xoxo, mary
Ai zis : "am doar 1.67"? Ai vrea mai inalta la varsta asta? Mie mi se pare ok, normal, si chiar perfect pentru varsta ta! Te pup...
Pa, pa!
Woooow da esti inalt la varsta ta! De obicei cresterea baietilor se accelereaza de la 14 ani asa ca ai tot timpul sa cresti. Eu sunt fata am 14 ani si 1, 63 si mi se pare OK, nu as vrea sa fiu mai inalta.
Nu am inteles esti prea inalt? nu i nici o pb e f bine sau vrei sa fii mai inalt?/ daca parintii sunt inalti si tu esti la fel ok fii multumit cum te alasat natura
Si doar?Scuza-ma ca-ti spun dar e cel mai stupid lucru pe care l-am auzit.Esti foarte inalt pentru varsta ta.Eu am 13 ani si am 1, 58 si din clasa sunt cea mai inalta.Asa ca nu-ti fa probleme esti chiar foarte inalt pentru varsta ta.
Eu la 13 ani tot 1.67 aveam. iar acum am mai crescut inca mult...am 1.81 la 17 ani. dar n-am mai crescut de aproape 2 ani. dar tu ca esti baiat te dezvolti mai tarziu.
Eu am 13 ani si 1. 75, dar baietii cresc pana pe la 20 de ani asa, deci ai timp sa te mai inalti.
" Doar " 1.67? Mai ai catsiva ani la dispozitsie in care ai timp sa cresti. Eu la varsta ta, adica acum un an, aveam 1.54. Si atat am si acum. N`ai stres.
Mie mi se pare ok. eu la varsta ta aveam 1.58 nu-ti face griji ca o s mai cresti.
Apoiiiiiiiiiiiiiii ce sa zic de mine. Aproape 18 ani si putin peste 1.50 m. adevarata tragedie
Ai o inaltime buna o sa mai cresti si o sa fi cu siguranta mai inalt nu te mai framanta atata succes!
Baiatule... da ce inaltime ai vrea sa ai la varsta asta? eu oricum cred ca esti prea inalt la varsta ta... dar totusi e bine