| Clopotel a întrebat:

Am si eu un cont pe un joc(Dark Orbit) si la jocul ala exista un program(bot) care il pun si joaca el singur, dar nu pot lasa eu calculatorul aprins si am nevoie de un "host" unde bag contul si nu trebuie facut nimic la el decat sa-l lase acolo in bara de jos sa zic asa, deci daca stiti vreun astfel de host sau daca stiti pe cineva serios care tine asa ceva va rog frumos sa ma anuntati la id-ul de messenger yo_sergiu05 sau (daca nu puteti) anuntati-ma aici aici. Dau

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai nou si cel mai sigur KBOT dark orbit 100% indetectabil pentru mai multe informati
contactati ID - kbot_darkorbit@yahoo.com
sau vizitati siteul https://sites.google.com/site/kbotdarkorbit/BoYzOoNe69

5 răspunsuri:
| Mircea1997 a răspuns:

Eu staim ca trebuie sa trimiti textul: BIG 6873555 la numarul 7465 (SMS-ul este gratuit)Ai grijă de spaţiul dintre BIG şi 6873555! Si apoi vei primi pe telefon un link cu numele unui site de pe care descarci hack-uri dark-orbit pe gratis! Aceste hack-uri iti dau si credite si uridium infinit! Eu am incercat si acum am goly full si sparg tot ce-mi iese in cale! E super!

PS: Daca nu nimeresti din prima poti sa mai incerci inca o data!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fund

| Simplu876 a răspuns:

Si daca te prinde admini ce faci? iti baneaza contul... straight face

| bolovancescu a răspuns:

Baga pe google bot darkorbit si e unu cvare se teleporteaza l; a cutii bonusrolling on the floor ciudat dar real si da-mi funda mie trg

| daniel22sof a răspuns:

Depinde ce dai