| Andrei_Don_Andy_1999 a întrebat:

Am stat cu iubita mea timp de 4 ani si am prins-o ca ma insela cu altul dupa a vrut sa se impace cu mine dar nu am putut sa o iert a fost socul prea mare pentru mine, ea a incercat in astea 8 luni sa ia legatura cu mine si sa se impace cu mine dar eu nu puteam ma simteam nelinistit si agitat, eu am suferit mult dupa ea si inca mai sufarsi o vreau inapoi dar cand ajung sa ma intalnesc fata in fata cu ea ma ia o stare de agitatie si nu pot sta langa ea nu stiu de ce...

1 răspuns:
| 1997onur a răspuns:

Normal ca nu poți sta lângă ia a făcut scrum din tine mai ales dacă ai pus inima rău si o iubești cu adevărat te-ai dus dreacu.

Trebuie sa înțelegi ca un om care înșela o face foarte conștient nu este o greșeala înșelatul mulți dau vina pe băutura și o grămada nu ai idee câte scuze de tot rasul au când înșeli o faci conștient este ceia ce-și doresc ei cu adevărat nu este nimic întâmplator amândoi sunt conștienți de ce fac au aceeasi intenție doare al dracu de rău știu când citești asta îmi pare rău cu adevărat crede-ma ma jur pe Dumnezeu dar asta este adevarul crud toți care au Inșelat au fost conștienți de absolut tot ce făceau și își doreau cu adevărat băutura și altele sunt doar scuze de tot rasul sau plâns laughing))